Ce declara Carla’s Dreams despre Volodimir Zelenski, după alegerile din Ucraina din 2019: „Hai să nu-l mai numim actor de comedie…”

Carla’s Dreams făcea o serie de declarații despre actualul președinte ucrainean, Volodimir Zelenski, în perioada anului 2019, după ce a câștigat alegerile.

Ce declara Carla's Dreams despre Volodimir Zelenski, după alegerile din Ucraina din 2019: "Hai să nu-l mai numim actor de comedie..."

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai cunoscuți artiști, care s-a remarcat în industria din România cu ceva ani în urmă. În perioada mai 2019, cântărețul a vorbit deschis despre președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care abia câștigase alegerile.

Carla’s Dreams, despre Volodimir Zelenski

Este cunoscut faptul că Zelenski a jucat în comedii televizate înainte de a deveni liderul țării, într-una având chiar rolul de președinte al statului, amenințat de invazia rușilor. Fosta meserie a lui Zelenski a fost un subiect comentat o bună perioadă de timp, însă cântărețul i-a luat public apărarea și și-a exprimat admirația pentru realizările oficialului.

Invitat la Europa FM, Carla’s Dreams i-a făcut profilul oficialului ucrainean și a spus că nu are relevanță ce meserie a avut înainte de a ajunge pe scaunul președintelui. Ba mai mult, artistul a declarat că este un manager foarte bun și un om cu foarte multă ambiție. De asemenea, Zelenski nu a fost doar actor de comedie, ci și regizor și scenarist.

CONȚINUT VIDEO ELLE

El nu este comediant, nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta că un comediant a devenit Președinte. Nu. El este jurist ca și formare, asta e unu. Doi, el este producător de film și de conținut video. El a făcut timp de aproape 20 de ani, sau ultimii 10 cel puțin, revelioane, filme. El este și regizor, și scenarist, el este și scriitor, el este și actor, da, de comedie. El singur și-a creat compania. El este un manager foarte bun, hai să nu-l mai numim comediant și să-l numim Domnul Președinte. Nu e atât de simplu, el e un bărbat sofisticat, cu foarte multă ambiție și este un om cinstit”, declara, la acea vreme, Carla’s Dreams.

Președintele Ucrainei luptă alături de soldați

Ucraina se confruntă cu cel mai dificil conflict din ultimele decenii. Pe 24 februarie, Rusia a atacat granițele Ucrainei. Președintele Ucrainean, Volodimir Zelenski, a devenit un adevărat simbol al păcii, după ce a îmbrăcat uniforma militară și a ieșit pe străzi la luptă, alături de soldați. Președintele a transmis informații direct de pe front, unde face tot posibilul pentru a-și apăra țara.

De asemenea, Zelenski a făcut apel către liderii mondiali pentru a transmite un mesaj ferm Rusiei. Cu toate că a spus că ucrainenii vor lupta până în ultima clipă, oficialul a precizat că nu vor putea face față singuri armatei din Rusia.

Citește și:
Speak, dezvăluiri despre despărțirea de Adelina Pestrițu: „Am încercat să evoluăm împreună și nu s-a putut…'

FOTO: Profimedia/ Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video