Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, mesaj de mulțumire pentru Ducii de Cambridge

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, le-a transmis un mesaj Prințului William și soției sale, Kate Middleton.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, mesaj de mulțumire pentru Ducii de Cambridge

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis pe contul său de Twitter un mesaj de mulțumire pentru Prințul William și soția lui, Kate Middleton. Ducii de Cambridge și-au arătat în urmă cu câteva zile sprijinul față de ucraineni, menționând că sunt alături de ei în lupta lor. 

În mesajul transmis de Volodimir Zelenski, menționează că atât el, cât și soția lui, Olena Zelenska, se simt recunoscători față de Prințul William și Kate Middleton, adăugând că Ucraina continuă să lupte împotriva invaziei Rusiei.  

„Olena și cu mine suntem recunoscători Ducelui și Ducesei de Cambridge că în acest moment crucial, când Ucraina se opune cu curaj invaziei Rusiei, ei sunt alături de țara noastră și susțin cetățenii noștri curajoși. Binele va triumfa”, a scris pe Twitter președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Pe 26 februarie, Ducii de Cambridge au publicat pe contul lor de Twitter un mesaj prin care povestesc de întâlnirea pe care au avut-o cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și soția lui, Olena Zelenska, în luna octombrie a anului 2020.

„În octombrie 2020 am avut privilegiul de a-i întâlni pe Președintele Zelenski și Prima Doamnă și de a descoperi speranța și optimismul lor pentru viitorul Ucrainei. Astăzi suntem alături de Președinte și toți oamenii din Ucraina în timp ce luptă cu mult curaj pentru acel viitor”, au transmis Ducii de Cambridge. 

De asemenea, și Prințul Harry și Meghan Markle și-au arătat solidaritatea față de Ucraina prin intermediul unui comunicat publicat pe 24 februarie pe site-ul fundației lor, Archewell.

„Prinţul Harry şi Meghan, Ducele şi Ducesa de Sussex, precum noi toţi de la Archewell, susţinem poporul ucrainean în faţa acestei încălcări a legii internaţionale şi umanitare, şi încurajăm comunitatea internaţională şi liderii ei să facă la fel.”

Citește și:
Oligarhul Doronin, fostul iubit al lui Naomi Campbell, se pronunță împotriva lui Putin: „Îmi doresc cu ardoare pacea'

Foto: Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle