Meghan Markle, apariție spectaculoasă la NAACP Image Awards. Cât a costat ținuta Ducesei de Sussex

Meghan Markle și Prințul Harry au participat sâmbătă la gala NAACP Image Awards, unde au câștigat un premiu pentru actele caritabile desfășurate în ultima perioadă.

Meghan Markle, apariție spectaculoasă la NAACP Image Awards. Cât a costat ținuta Ducesei de Sussex

În acest weekend, Meghan Markle și Prințul Harry au participat la gala NAACP Image Awards, care a avut loc la Pasadena Civic Auditorium. Cei doi au câștigat un premiu prin care le erau recunocute acțiunile caritabile pe care le-au făcut, precum ajutorul oferit unui adăpost de femei din Texas, promovarea accesului la vaccin pentru toate categoriile sociale sau crearea unor centre comunitare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Ms.MeghanMarkle_forever (@ms.meghanmarkle_forever)

Pentru acest eveniment, Meghan Markle a ales să poarte o rochie albastră, cu capă, semnată Christopher John Rogers, în valoare de aproximativ 2000 de lire sterline. De-a lungul timpului, creațiile designerului au mai fost purtate și de alte celebrități precum Adele, Lady Gaga sau Michelle Obama. Ducesa de Sussex a accesorizat rochia cu bijuterii în valoare de peste 7000 de lire sterline, dar și cu inelul de logodnă deja celebru, care a costat 260.000 de lire sterline. În ceea ce privește sandalele, aceasta a optat pentru brand-ul italienesc Aquazzura. Încălțămintea, accesorizată cu peste 100 de cristale, valorează 930 de lire sterline.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Mother of The Bride 💞 (@blogmotherofthebride)

Cerceii din aur purtați de Meghan aparțin brand-ului Alexis Bittar, iar prețul lor se ridică la aproximativ 200 de lire sterline. În plus, Ducesa a completat întreaga ținută și cu două brățări. Prima dintre ele valorează 5.900 de lire sterline și este un cadou pe care Prințul Harry i l-a făcut la începutul relației, iar cea de-a doua i-a aparținut Prințesei Diana.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Meghan Harry Archie Lilibet (@meghan_harry_br)

Nu este însă pentru prima oară când Meghan Markle poartă obiecte care i-au aparținut Prințesei Diana. După apariția ei pe scena Global Citizen Live din Central Park de anul trecut, într-o rochie albă, mini, de la Valentino, Meghan a fost fotografiată etalând iconica geantă Dior Lady-D, al cărei nume este inspirat de Prințesa Diana.

CONȚINUT VIDEO ELLE

O versiune a acestei genți i-a fost dăruită Dianei de către Prima Doamnă a Franței Bernadette Chirac în 1995, când accesoriul era cunoscut sub numele de Chouchou. Dianei i-a plăcut la nebunie geanta și a folosit-o la mai multe ieșiri publice, inclusiv Gala Met 1996, ceea ce a dus la redenumirea modelului. În 2019, Dior a creat versiunea Lady D-Lite, aleasă și de Meghan cu ocazia vizitei la New York. Tot cu aceeași ocazie, Meghan a purtat și ceasul de aur Cartier Tank Francaise, care i-a aparținut prințesei.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William, pregătiți să își mărească familia?

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video