Care sunt sfaturile pe care Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, le dă viitoarelor mame

Adela Popescu le-a oferit viitoarelor mame câteva sfaturi și a spus care sunt lucrurile pe care le-ar evita acum, fiind însărcinată pentru a treia oară.

Care sunt sfaturile pe care Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, le dă viitoarelor mame

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Recent, vedeta a mărturisit că este însărcinată în 22 de săptămâni.

Adela Popescu a fost prezentă în emisiunea „Vorbește Lumea” de pe PRO TV și cu această ocazie, a ținut să le ofere viitoarelor mame o serie de sfaturi pe baza experienței sale de până acum, fiind la a treia sarcină. Vedeta a menționat și care sunt greșelile pe care acum nu le-ar mai face. „Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum la al treilea copil se nasc din lejeritate. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea. Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere înaintea nașterii. Eu aș păstra 10% din acea listă. Aș păstra scutecele, un antitermic, pentru că Andrei, la două săptămâni de viață, a făcut o viroză și într-o noapte a făcut febră și mi-a zis pediatra să-i dau antitermic, dar nu aveam în casă.”

Adela Popescu a deschis și subiectul alăptatului și în acest sens le-a făcut o recomandare femeilor care alăptează. „În cazul în care mamele își doresc să alăpteze, le-aș recomanda să aibă o pompă de muls. Până se reglează lactația, sânii trec prin tot felul de schimbări. (…) E recomandat să nu lași copilul ca mai devreme de 10 minute să adoarmă la sân.”

De asemenea, vedeta a mărturisit că nu ar mai investi în camera bebelușului și a spus și care este motivul. „Nu aș mai lua masă de înfășat. Le este utilă femeilor care nasc prin cezariană, pentru că le e greu să se aplece astfel încât să schimbe copiii. Dar dacă nasc natural, eu nu am folosit-o niciodată. (…) Nu aș investi în camera copilului, pentru că ajunge să fie cameră cu jucării. Sunt foarte puține mame care-și lasă copilul singur în cameră ca să doarmă cu soțul”, a declarat Adela Popescu în emisiunea „Vorbește Lumea.”

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a surprins pe toată lumea cu anunțul că este însărcinată cu al treilea copil. Adela a decis să se retragă din emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, dată fiind situația generată de pandemie, iar locul ei a fost preluat de către cântăreața Lora. În luna februarie, vedeta a dezvăluit că ea și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Citește și:
Ce spune Andreea Bălan despre posibilitatea de a se căsători din nou

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people