Care este motivul surprinzător pentru care Ashton Kutcher nu pleacă în spațiu?

Ashton Kutcher a povestit ce anume l-a convins să nu își folosească biletul pentru o expediție în spațiu organizată de Virgin Galactic.

Care este motivul surprinzător pentru care Ashton Kutcher nu pleacă în spațiu?

Ashton Kutcher era dornic să facă turism în spațiul cosmic, dar soția lui, actrița Mila Kunis, l-a convins să rămână la sol.

Îndrăgitul actor a povestit pentru Cheddar News că, deși avea deja un bilet Golden pentru un zbor la bordul navei Virgin Galactic, soția sa l-a îndemnat să își reconsidere planul. „După ce ne-am căsătorit și am făcut copii, soția mea a împins practic ideea că nu a ar fi o decizie inteligentă pentru familie să mergem în spațiu atunci când avem copii mici”, a recunoscut Ashton. „Așadar, am ajuns să-mi revând biletul la Virgin Galactic. Trebuia să fiu pe următorul zbor, dar nu voi fi.”

Pe 11 iulie, miliardarul Richard Branson a zburat din deșertul New Mexico până la marginea spațiului. Magnatul care a fondat Virgin Galactic în urmă cu aproape 20 de ani, investind mai bine de 1 miliard de dolari, a făcut călătoria istorică la bordul unei navete spațiale cu alți cinci membri ai echipei.

La aterizare, Branson s-a asigurat că toată lumea înțelege că experiența pe care o poate oferi contra unor bilete care costă până la 250.000 de dolari este absolut unică și își merită banii. „Sincer, nimic nu te-ar putea pregăti pentru priveliștea pe care ți-o oferă spațiul. Scopul misiunii a fost să transformăm în realitate, pentru nepoții mei și ai voștri, visul călătoriei în spațiu”, a spus el.

Aparent, Ashton Kutcher și-a cumpărat bilet pentru zborul Virgin Galactic încă din 2012, când el și Kunis nu erau căsătoriți. În prezent, actorii sunt părinții lui Wyatt, care are 6 ani, și ai lui Dimitri, în vârstă de 4 ani.

Deși momentan lasă alți multimilionari să facă pionierat în spațiu, Ashton Kutcher este determinat să nu renunțe la visul său de a explora lumea de dincolo de Pământ.

Citește și:
Acasă la Ashton Kutcher & Mila Kunis: cum arată ferma de 12.9 milioane de dolari a celebrului cuplu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people