Care au fost, se pare, ultimele cuvinte pe care Jennifer Aniston i le-a adresat Angelinei Jolie

Săptămâna aceasta, Jennifer Aniston a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Angelinei Jolie.

Care au fost, se pare, ultimele cuvinte pe care Jennifer Aniston i le-a adresat Angelinei Jolie

Relația dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston a avut parte de multe speculații în ultima vreme, după ce fostul cuplu a anunțat că sunt prieteni, după ce s-au despărțit în urmă cu 14 ani. Brad și Jennifer au divorțat în 2005, după cinci ani de căsnicie, și nu au mai fost văzuți împreună încă de atunci. Având în vedere că, în prezent, atât Brad Pitt cât și Jennifer Aniston sunt divorțați, se pare că cei doi au reluat legătura.

Brad a fost surprins la petrecerea aniversară a lui Jennifer, în luna februarie. Potrivit unui martor ocular, el „a sosit la 45 de minute după Jennifer Aniston și părea să fie „într-o dispoziție bună și bucuros că se află acolo', a declarat o sursă pentru ET.

Săptămâna aceasta, au apărut detalii cu privire la presupusa conversație pe care Jennifer și Angelina ar fi avut-o ultima oară, cu puțin timp înainte să iasă la iveală aventura pe care Brad o avea cu Angelina. Într-un interviu cu Vanity Fair, Jen a dezvăluit care a fost singura discuție dintre ea și Angelina. Cele două s-au întâlnit pe platourile de filmare, unde Jennifer filma ultimul sezon din „Friends”, la câteva zile de începerea filmărilor pentru „Mr and Mrs Smith”, filmul care ne-a făcut cunoștință cu noul cuplu de la Hollywood, Brangelina.

„M-am oprit și m-am prezentat. Am spus: „Brad este entuziasmat să lucreze cu tine. Sper să vă distrați”, a explicat Jennifer Aniston. Continuând, actrița a susținut că după ce Brad a întâlnit-o pe Angelina, a simțit că l-a pierdut.

Citește și:
Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în secret

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people