Cardi B s-a răzgândit și nu mai vrea să divorțeze de Offset

În urmă cu două luni, Cardi B anunța că a decis să divorțeze de soțul ei, Offset.

Cardi B s-a răzgândit și nu mai vrea să divorțeze de Offset

Cardi B a depus la jumătatea lunii septembrie actele de divorț la tribunalul din Fulton County, Georgia, iar prima audiere în cazul de divorț trebuia să aibă loc pe 4 noiembrie.

Ei bine, se pare că artista s-a răzgândit. Dovada o constituie noile documente depuse la același tribunal cu numai câteva zile în urmă.

Potrivit TMZ, Cardi B solicită anularea acțiunii de divorț, însă un detaliu a atras atenția presei. În noile documente este precizat că anularea este „without prejudice” – un temen legal prin care o persoană își rezervă dreptul de a reintroduce acțiunea de divorț, dacă va fi cazul, la o dată ulterioară. Un judecător trebuie să aprobe solicitarea artistei, însă cu siguranță acest lucru se va întâmpla, fiind doar o formalitate.

Știrea divorțului a venit la numai câteva zile după ce artista a postat un mesaj pe Instagram Stories în care spunea: „Inima mea în sfărșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul”.

Conform actelor depuse la tribunal, Cardi B, în vârstă de 27 de ani, solicita custodia fizică și legală a fiicei pe care o are cu Offset. De asemenea, ea cerea ca Offset, în vârstă de 28 de ani, să plătească pensie alimentară, deși nu se cunoaște despre ce sumă ar fi vorba.

Tot în actele legale se mai preciza că artista cerea ca Offset să plătească cheltuielile de judecată, iar ea susținea că „nu există nicio cale de împăcare” și că ea și soțul ei sunt despărțiți de mai mult timp. Cardi B mai solicita o împărțire echitabilă a bunurilor maritale, lucru care ar putea indica faptul că cei doi nu au avut un contract prenupțial.

Relația celor doi a fost tumultoasă încă de la început, iar cântăreața l-a acuzat public pe soțul ei că a înșelat-o în timp ce erau căsătoriți. „Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit”, a declarat Cardi B într-un interviu acordat Vogue.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în septembrie 2017. Offset a cerut-o public în căsătorie în octombrie 2017, deci la o lună după ce ei s-au căsătorit legal. „Într-o dimineață din septembrie ne-am trezit și ne-am hotărât să ne căsătorim. Am găsit pe cineva să ne cunune. Eram doar noi doi și verișoara mea. Am zis ‘da’, fără rochie, fără machiaj și fără inel”, a povestit atunci cântăreața.

În iulie 2018 Cardi B și Offset au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au pus numele Kulture Kiari Cephus, cântăreața dezvăluind astfel că numele de familie al fetiței este cel al soțului ei. Adevăratul nume al lui Offset este Kiari Kendrell Cephus, în timp ce al lui Cardi este Belcalis Almanzar. Pentru Cardi B acesta este primul copil, în timp ce Offset mai are trei copii – doi băieți și o fiică – din relații anterioare.

Citește și:
Cum a reușit Cardi B să îi schimbe părerea Annei Wintour despre stilul ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people