Cara Delevingne vorbește despre începutul relației cu Ashley Benson

Relația dintre Cara și Ashley a fost una privată timp de mai bine de un an. Cu toate acestea, Cara Delevigne a vorbit recent despre debutul relației sale.

Cara Delevingne vorbește despre începutul relației cu Ashley Benson

Cara Delevingne spune că legătura dintre ea și iubita ei, Ashley Benson, s-a format în mod natural, întrucât niciuna nu căuta în acel moment o relație, însă lucrurile s-au desfășurat foarte natural între ele. Cara a vorbit recent despre sexualitatea sa, precizând că a petrecut mulți ani negându-și atracția pentru femei pentru că „nu a vrut să se simtă diferită, chiar dacă de la o vârstă fragedă simțea că nu se integrează”.

Acum, modelul este mândră de îmbrățișarea propriei sexualități. „Nu vorbesc doar despre sex pentru sex. Vorbesc despre experiență, fie că este abuz sau confuzie, pozitiv sau negativ. Am fost introdusă în acest subiect la 14 ani. Mama a decis să-mi spună că Tatăl Crăciun nu este real. Iar în acea conversație, a spus: Chiar așa, hai să vorbim despre păsări și albine (expresie care se referă la discuția despre reproducere). Iar eu mă gândeam că momentul pe care l-a ales este groaznic”, povestește Cara.

Cara Delevigne a fost prezentă la TrevorLIVE Gala, în cadrul căreia a ținut un discurs emoționant și i-a mulțumit unei persoane speciale care a învățat-o să se iubească pe ea însăși: „Trebuie să-i mulțumesc încă unei femei foarte speciale din această încăpere, știe ea cine este. Una dintre persoanele care m-au ajutat să mă iubesc când aveam cea mai mare nevoie. Mi-a arătat ce înseamnă dragostea adevărată și cum să o îmbrățișez, ceea ce este mult mai greu decât îmi imaginam.'

O sursă apropiată cuplului le-a spus celor de la E! News: „Sunt incredibile împreună. Întotdeauna fac lucruri mici, simple, una pentru cealaltă și totul pare atât de natural și simplu. Se iubesc foarte mult.'

Ashley și Cara s-au întâlnit în primăvara anului 2018, pe platourile de filmare ale Her Smell și formează un cuplu încă de atunci.

Citește și:
Blue Ivy, fiica lui Beyonce, are un talent ascuns

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people