Când Demi Lovato flirtează cu Henry Cavill, aka Superman, schimbul de replici e fabulos

Toți suntem dependenți de rețelele de socializare, fie că vorbim de Facebook, Instagram sau Snapchat și nu ne putem imagina o zi fără a verifica noutățile pe care le postează prietenii noștri.

Când Demi Lovato flirtează cu Henry Cavill, aka Superman, schimbul de replici e fabulos

Când nu admirăm pozele postate pe Instagram de cei pe care îi urmărim, ne folosim de această rețea și pentru a flirta. Sau cel puțin, așa procedează Demi Lovato și Henry Cavill, actorul cunoscut pentru rolul din „Superman”.

Dar să o luăm cu începutul. Cântăreața Demi Lovato este cea care a inițiat schimbul de like-uri și replici, folosindu-se de Instagram.

La începutul acestei saptămâni fanii celor doi au observat interacțiunea dintre Demi Lovato și Henry Cavill și sunt foarte încântați de posibilitatea unei viitoare relații între cei doi.

La câteva zile după ce Henry Cavill a început să o urmărească pe Demi pe Instagram, cântăreața i-a urmat gestul. Nimic deosebit până aici, nu? Ei bine, la câteva minute după ce a apăsat butonul de follow, Demi a postat o imagine cu ea îmbrăcată în lenjerie seducătoare și imediat apoi a dat „like” la două dintre fotografiie lui Cavill.

Răspunsul lui Henry nu s-a lăsat mult așteptat, actorul a comentat la una dintre fotografiile postate pe Instagram de Demi, cea în care cântăreața arată că are centura albastră la Jiu Jiutsu brazilian, sport pe care îl practică și Henry.

Ce va urma mai departe? Noi sperăm că cei doi vor forma un cuplu și, bineînțeles că vor anunța acest lucru .. pe Instagram!

Citește și:
Cum arată acum fiica lui Reese Witherspoon. Are 18 ani și este model în cea mai nouă campanie Rodarte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people