Cameron Diaz dă lecții de gătit și nu putem să nu îi admirăm superba bucătărie

Cine ar fi știut că actrița Cameron Diaz se pricepe așa de bine la gătit?

Cameron Diaz dă lecții de gătit și nu putem să nu îi admirăm superba bucătărie

Cameron Diaz le-a oferit fanilor o mică lecție de gătit (nu te gândi la preparate complicate, căci nu este cazul) și nu ne putem abține să nu îi admirăm decorul din bucătărie.

Cameron Diaz deține o companie care produce vinuri, Avaline Wine, așa că și-a încântat fanii cu un tutorial în care pregătește popcorn, promovând în același timp și noul show al bunei sale prietene, actrița Drew Barrymore. „Este săptămâna premierei pentru @thedrewbarrymoreshow. Și care este cel mai bun snack pe care să îl consumi în timp ce te uiți la principala atracție? Bineînțeles, popcorn! Asortat cu avaline pentru o seară perfectă de filme și popcorn”.

Actrița a continuat, spunând „Uitați-vă pentru doza zilnică de bucurie, inspirație și optimism. Uitați-vă în fiecare zi la @thedrewbarrymoreshow pe CBS!!!!”

Cameron Diaz le-a explicat fanilor cum își pregătește ea popcorn-ul, inclusiv cu ulei de măsline, sare, drojdie nutritivă și Choluba seasoning. Însă, pe măsură ce actrița le prezenta fanilor rețeta, atât noi, cât și mulți dintre fani au fost atrași mai mult de modul în care Cameron Diaz și-a decorat bucătăria. Și poți observa și tu din clipul postat chiar de actriță detaliile care ne-au atras nouă atenția.

În clip, în timp ce pregătea popcorn-ul, Diaz a vorbit în detaliu despre apariția în noul show al lui Drew Barrymore, unde, alături de Lucy Liu, a avut o reuniune pentru a-și aminti de zilele în care filmau pentru peliculele din seria Charlie’s Angels.

„Filmul Charlie’s Angels a fost un moment imens pentru noi trei, ne-a schimbat viețile. Am adorat timpul petrecut făcând acel film, faptul că am lucrat cu aceste două femei incredibile, ne-am simțit atât de puternice, am învățat kung fu, eram o echipă de elită care lupta împotriva crimelor, echipă de trei femei care puneau răufăcătorii după gratii. Ne-am distrat extraordinar de bine”, a mai precizat Cameron Diaz.

Citește și:
Cameron Diaz vorbește pentru prima oară despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people