Cameron Diaz, mărturisiri emoționante despre viața de mamă

Actrița Cameron Diaz a vorbit miercuri în emisiunea lui Jimmy Fallon despre momentele unice petrecute alături de fiica sa de doar 6 luni.

Cameron Diaz, mărturisiri emoționante despre viața de mamă

Actrița Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, a vorbit deschis despre viața ei din ultimele luni în emisiunea de miercuri a lui Jimmy Fallon, mărturisind printre altele și că fiica sa de doar 6 luni, Raddix, este „cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată” ei și soțului său, Benji Madden.

„E raiul pe Pământ, Jimmy”, i-a spus ea gazdei emisiunii, vorbind despre cum fiica ei crește „atât de repede” și cum înțelege mai bine de ce prietenii care aveau deja copii o sfătuiau să prețuiască aceste momente. „Efectiv fiecare zi trece extrem de repede… iar ea nu mai e același bebeluș de ieri”, spune Diaz, conform People. „Unde-i ziua de ieri? Ziua de ieri s-a dus, iar astăzi e o nouă zi și mâine va fi o nouă zi iar ea e cu totul altfel.”

„Dar e atât de plăcut să vezi și să iei parte la acest proces de creștere. E uimitor. E cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată mie și lui Benj. Suntem atât de fericiți”, a mai continuat actrița.

Odată cu nașterea fetiței lor, Raddix, Cameron Diaz a mai glumit și de faptul că gusturile sale muzicale dar și ale soțului său, muzician de profesie, s-au schimbat. Deși Madden a scris multe cântece pentru micuță, cei doi, care sunt căsătoriți încă din ianuarie 2015, admit că s-au trezit dansând pe muzică pentru copii în ultimul timp.

„Punem „Baby Shark” destul de frecvent”, povestește aceasta. „Ascultăm „Cântecelul lui Elmo.” Ne uităm la Sesame Street. E o nebunie. Ne trezim de nicăieri că le fredonăm, iar ea adoră asta!”

Starul din Charlie’s Angels adaugă că Raddix chiar pare să aibă o înclinație spre muzică și ritm: „Parcă se transformă. Când plecăm cu mașina, Benj pune niște ritmuri cubaneze, afro-cubaneze, iar ea stă în scaunul ei și dă din piciorușe, în timp ce eu îmi spun: „Asta-i fata mea!”

Cuplul a anunțat nașterea primei lor fiice pe data de 3 ianuarie, într-o postare pe Instagram. „În ciuda a tot ce se petrece acum în lume, Cameron și Benji au parte de cel mai bun an în familie. Sunt echipa perfectă și adoră să fie părinți”, a declarat o sursă apropiată pentru People. „Ani buni, Cameron și-a dorit să fie mamă. Îi place chiar mai mult decât s-ar fi așteptat.”

Cei doi au rămas foarte aproape de casă în această perioadă, petrecând timp în familie cu fratele geamăn și colegul de trupă al lui Benji, Joel Madden, și soția acestuia, nimeni alta decât Nicole Richie.

Citește și:
Monica Bellucci, apariție fermecătoare la Festivalul de Film din Taormina

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video