Cameron Diaz vorbește despre căsnicia ei cu Benji Madden, un nou proiect și viața după actorie

Cameron Diaz a acordat un interviu rar pentru o publicație, în paginile căreia a discutat despre mai multe aspecte ale vieții sale personale, dar și profesionale.

Cameron Diaz vorbește despre căsnicia ei cu Benji Madden, un nou proiect și viața după actorie

Cameron Diaz este una dintre starurile care apar pe coperta revistei InStyle în luna septembrie, o ediție aniversară a publicației care a ales mai multe celebrități pentru copertă, cum ar fi Jennifer Garner, Julianne Moore și Jennifer Aniston. Cameron, care nu a mai jucat în niciun film din 2014, a vorbit despre cum se desfășoară viața ei în prezent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I started [experiencing fame] when I was 22, so 25 years ago—thats a long time. The way I look at it is that Ive given more than half of my life to the public. I feel its OK for me to take time for myself now to reorganize and choose how I want to come [back] into the world. If I decide to,' @CameronDiaz says in our September issue. You know, I think the 40s are the best decade. You just get to be real with yourself, and you can also make necessary changes because you have the experience of looking back on four decades. You get to let go of giving a shit about anything. Its such a relief.' More on returning to the spotlight on her own terms at the link in bio. #InStyle25 | Photographed by @camillaarmbrust; Styled by @rebeccarams

O postare distribuită de instylemagazine (@instylemagazine) pe

„Este distractiv ca nimeni să nu știe ce urmează să fac. Pentru că timpul meu este doar al meu. Nu vând niciun film și, pentru că nu vând niciun film, nu trebuie să dau nimic nimănui. Nu mai fac asta. Îmi trăiesc viața”, a declarat Cameron. Cât despre căsnicia cu Benji Madden, Cameron Diaz a spus că decizia de a se căsători cu el este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată.

„Soțul meu este cea mai incredibilă ființă umană și cel mai bun partener. Căsnicia este într-adevăr dificilă, este mult de muncă. Ai nevoie de cineva care să fie dispus să lucreze cu tine, pentru că nu există 60-40 într-o căsnicie. Este 50-50, punct. Întotdeauna. Nu știam dacă sunt pregătită (când m-am căsătorit), dar știam că Benji este special. Este un bărbat bun. Sunt foarte recunoscătoare pentru el.”

Cameron nu a dat prea multe detalii despre proiectele la care lucrează, însă a menționat câteva lucruri importante. „Îmi place să creez, deci caut un proiect care să aibă cel mai mult sens pentru mine acum. Am niște lucruri la care mă gândesc, însă este prea devreme pentru a vorbi despre ele”, a adăugat Cameron.

Citește și:
Motivul surprinzător pentru care Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a sunt atât de apropiate

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay 

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people