Cameron Diaz vorbește pentru prima oară despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Deși este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba de viața sa privată, Cameron Diaz face primele declarații despre fiica ei și despre rolul de mamă.

Cameron Diaz vorbește pentru prima oară despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu trei luni și jumătate. De atunci, întreaga viață i s-a schimbat complet, atât ei, cât și soțului său, Benji Madden.

Într-un interviu live făcut pe Instagram cu Katherine Power, actrița mărturisea că a fi mama este cea mai bună parte a vieții ei. „Iubesc să fiu mamă. Sunt extrem de recunoscătoare și de fericită. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt foarte norocoasă că îl am alături pe Benji. Este minunat. Sunt absolut încântată”.

Cameron mărturisește de asemenea, că perioada de autoizolare nu i-a schimbat foarte mult viața. „Oricum trăiam într-un soi de carantină, având un copil de doar trei luni și jumătate. Viața mea a fost extrem de liniștită în ultima perioadă”. Singurul lucru de care îi e dor însă, sunt vizitele celor dragi. „Înainte, prietenii mei veneau constant la mine. Acum pur și simplu nu mă mai văd cu nimeni”. Însă, s-a adaptat rapid și a învățat să se obișnuiască cu noua situație. „Nu e rău, îmi place bula în care trăiesc. Îmi place că pot fi în sânul familiei mele, cu soțul meu”.

Benji este un real suport pentru actriță, fiind extrem de implicat în creșterea fiicei lor. Cameron spune că este un tată minunat. „Sunt foarte norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil. El o adoarme pe Raddix, în timp ce eu pregătesc cina și mă bucur de un pahar de vin roșu”.

Cei doi sunt cunoscuți pentru modul în care au ales să își petreacă viața departe de lumina reflectoarelor, încă de când au început relația, în 2014. Ei s-au căsătorit în ianuarie 2015 și au vorbit de foarte puține ori despre relația și căsătoria lor. Așa că, această destăinuire este una neașteptată pentru toți fanii cuplului.

Citește și:
Kate Beckinsale are un nou iubit, cu 24 de ani mai tânăr decât ea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video