Kate Beckinsale are un nou iubit, cu 24 de ani mai tânăr decât ea

Actrița din Underworld a fost văzută recent îmbrățisându-se și ținându-se de mână cu, probabil, noul ei iubit, Goody Grace.

Kate Beckinsale are un nou iubit, cu 24 de ani mai tânăr decât ea

Izolarea nu pare să o afecteze pe Kate Beckinsale prea mult în aceste vremuri când toată lumea este rugată să rămână în case și să păstreze distanța regulamentară impusă. Își petrece timpul în izolare, în California, alături de muzicianul Goody Grace, care este doar cu un an mai mare ca fiica sa.

Cei doi au fost văzuți duminică, 12 aprilie, bucurându-se de o plimbare prin Los Angeles. Fotografiile îi arată pe Kate, în vârstă de 46 de ani, și Goody, 22 de ani, ținându-se de mână și râzând în timp ce se plimbă prin Brentwood, California. „Kate și-a petrecut weekendul de Paște la casa ei din Brentwood alături de Goody Grace”, a dezvăluit o sursă. „Au rămas în casă în timpul câtorva zile ploioase, dar au ieșit în după-amiaza de Paște pentru o plimbare. Păreau foarte afectuoși și romantici. S-au ținut de mână pe toată durata plimbării iar Goody își punea constant brațul în jurul taliei lui Kate”, adaugă sursa. „Șopteau și chicoteau. Păreau fericiți și confortabili împreună.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

Nu este însă prima oară când cei doi au fost văzuți împreună. Grace și Beckinsale au mai fost surprinși și în ianuarie petrecându-și timpul împreună cu alți prieteni, dar drumeția lor din Brentwood în weekendul de Paște este primul semn că lucrurile au luat o altă întorsătură. De asemenea, actrița nu se ferește și încă din februarie lasă comentarii cu inimioare la toate postările lui Goody de pe Instagram.

In trecut, actrița a mai fost criticată pentru relațiile sale cu bărbați mult mai tineri ca ea, printre care Pete Davidson si comediantul Matt Rife, ambii având un pic mai mult de 20 de ani. Dar vârsta nu pare să o impresioneze pe Kate, ea neluând în seamă criticile și merită felicitată pentru asta.

Citește și:
Reacția amuzantă a lui Kate Beckinsale după ce a fost confundată cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton

Text: Daria Georgescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people