Monica Bellucci, apariție fermecătoare la Festivalul de Film din Taormina

În vârstă de 55 de ani, Monica Bellucci a răpit toate privirile la cea de-a 66-a ediție a Festivalului de Film din Taormina într-o superbă rochie burgundy, cu mâneci din dantelă.

Actrița Monica Bellucci, care mai întâi și-a început cariera ca model, a participat la cea de-a 66-a ediție a Festivalului de Film din Taormina purtând o frumoasă creație Dolce & Gabbana – o rochie lungă, cu o croială tip-sirenă și un decolteu elegant, acoperită în întregime de o dantelă florală de culoare burgundy.

Mânecile lungi, confecționate doar din dantelă, ofereau un contur frumos ținutei, la care Monica a asortat o geantă neagră și celebra sa coafură lejeră, părul până la umeri încadrându-i perfect chipul angelic.

Starul s-a fotografiat alături de designerii din spatele look-ului său fresh, Stefano Gabbana și Domenico Dolce, iar mai târziu a urcat și pe scenă pentru a ține un discurs.

Se pare că actrița a participat la eveniment neînsoțită de Nicolas Lefebvre, iubitul ei în vârstă de 36 de ani cu care se presupune că ar fi împreună încă din mai 2017, la 4 ani după despărțirea de fostul ei soț, Vincent Cassel.

Aceasta a confirmat pentru prima dată că are o nouă relație într-un interviu acordat Paris Match în noiembrie anul trecut, însă a rămas rezervată privind identitatea noului său partener: „Bărbatul cu care îmi împart viața nu lucrează în același domeniu ca mine, dar călătorește mult. Ritmul său de viață îl completează pe al meu”, spunea ea la acel moment.

Întrebată dacă se gândește din nou la căsătorie, Bellucci a rămas la fel de rezervată: „Când ai mai fost căsătorit de două ori înainte, ai nevoie să te gândești puțin înainte să o iei de la capăt, să înțelegi de ce s-a întâmplat și de ce ai divorțat. Să spunem că încă mai învăț în acest moment.”

Monica Bellucci a fost la început căsătorită cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso din 1990 până în 1994, iar apoi cu actorul Vincent Cassel din 1999 și până în 2013.

Citește și:
Cum arată Deva Cassel, fiica celebrei Monica Bellucci

Text: Cristiana Daraban
Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people