Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat

Bărbatul care plimba câinii artistei Lady Gaga a fost împușcat și transportat la spital, iar doi dintre buldogii săi francezi au fost răpiți.

Câinii artistei Lady Gaga au fost răpiți, iar bărbatul care îi plimba a fost împușcat

Bărbatul care plimba câinii cântăreței Lady Gaga a fost împușcat și internat în spital în stare critică, iar doi dintre buldogii săi francezi au fost răpiți în timpul unui jaf care a avut loc miercuri seară în Los Angeles. Bărbatul a fost împușcat de către un suspect care a tras cu pistolul semi-automat.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru publicația People că jaful a avut loc miercuri seară pe bulevardul Sierra Bonita din Hollywood, în timpul căruia au fost furați doi buldogi francezi. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-ar fi găsit pe tânărul în vârstă de 30 de ani „conștient, dar abia respirând” pe trotuar. Deși nu a fost confirmată identitatea bărbatului, presa scrie că numele acestuia ar fi Ryan Fischer.

Victima a fost transportată la spital și se află în stare critică, a precizat purtătorul de cuvânt. „Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin”, declarat Jeff Lee, ofițer în cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles pentru Fox News.

„Suspectul a fost observat ultima dată într-un vehicul alb la nord de Sierra Bonita Avenue îndreptându-se către Hollywood Boulevard. Victima a fost transportată la un spital local de către paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles în stare necunoscută”, a adăugat Jeff Lee.

Un al treilea buldog, pe nume Miss Asia, a fugit și a fost recuperat ulterior de către polițiști, relatează BBC.

Până în prezent nu există informații care să ateste că atacatorii știau că acei câini îi aparțineau cântăreței. Un reprezentat al artistei a declarat că Lady Gaga a confirmat că oferă o recompensă în valoare de 500.000 de dolari pentru recuperarea câinilor ei, Koji și Gustav. În prezent, artista se află în Roma, unde lucrează la un nou film al lui Ridley Scott.

În anul 2016, Lady Gaga a anunțat că a adoptat un nou cățeluș pe care îl va numi Gustav.

Citește și:
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost internat în stare gravă în spital

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people