Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost internat în stare gravă în spital

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a fost internat în spital în stare de gravă. Anunțul oficial a fost făcut de colegii săi de formație.

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a fost internat în stare gravă în spital

Adi Bărar, liderul trupei de rock Cargo, a fost internat în spital. Anunțul că producătorul muzical și chitaristul în vârstă de 61 de ani se află în spital a fost făcut de către colegii lui din formație, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a trupei. 

Potrivit mesajului lor, starea de sănătate a lui Adi Bărar este fragilă și aceștia sunt îngrijorați pentru situația în care se află, însă nu se menționează motivul pentru care liderul trupei Cargo a fost internat în spital. „Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”, se arată în mesajul publicat de trupa Cargo pe pagina lor de Facebook.

Fanii cunoscutei trupe rock și-au arătat susținerea și au transmis gândurile lor bune către Adi Bărar. „Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te așteptăm cât mai repede pe scenă sau la o Horă mare pe motoare! Te iubim și suntem cu gândul alături de tine”„Sănătate multă, frate! Fruntea sus și hai pe scenă! Acolo e locul tău. Nu la spital!”, „Sănătate multă și să-l reauzim cât mai rapid!”, sunt câteva dintre mesajele fanilor la postarea de Facebook a trupei Cargo.

Conform opiniatimisoarei.ro, Adi Bărar a fost confirmat cu coronavirus și este internat în spital la Timișoara. Muzicianul este sub supravegherea medicilor de două zile, a făcut o formă severă a bolii, din pricina unor afecțiuni mai vechi, iar medicii l-au internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara.

Potrivit unor surse citate de sursa menționată, Adi Bărar este în stare critică, dar stabilă.

Trupa Cargo a fost fondată în anul 1985. Din formație mai fac parte Adrian Igrişan, Tavi Pilan, Ionuţ Cârjă şi Alin Achim.

Citește și:
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. Declarații contradictorii din partea oficialilor

Foto: Facebook Adi Barar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people