Cadoul extravagant pe care i l-a făcut Travis Scott lui Stormi, fiica lui și a lui Kylie Jenner

Stormi Webster, fiica lui Kylie Jenner și a lui Travis Scott, a împlinit un an, iar de la petrecerea de ziua ei nu au lipsit cadourile extravagante, în valoare de mii de dolari.

Cadoul extravagant pe care i l-a făcut Travis Scott lui Stormi, fiica lui și a lui Kylie Jenner

Fiica lui Kylie Jenner și a lui Travis Scott, Stormi, a împlinit un an pe 1 februarie, însă familia ei încă sărbătorește acest lucru.

Kylie și Travis s-au asigurat că acest moment important din viața lor va fi unul memorabil, așa că au organizat o petrecere aniversară cu o tematică de carnaval. Invitații s-au putut distra participând la diferite activități, s-au dat și în carusel și au putut mânca prăjituri decorate chiar cu imaginea micuței Stomi.

Dincolo de aceste detalii importante, însă normale pentru o petrecere a vedetelor, au existat și lucruri și mai extravangate, cadourile primite de fiica lui Kylie Jenner. Astfel, în ciuda faptului că cei doi părinți ar fi decis să își crească fiica într-un mediu normal, cadourile primite nu reflectă deloc asta.

Stormi a primit numeroase cadouri de ziua ei, iar toate au fost de la designeri, Gucci, Chanel și Christian Louboutin numărându-se printre brandurile primite. Deși acestea valorează sute de mii de dolari, nu acestea sunt cele mai extravagante, ci cadoul de la Travis Scott.

Kylie Jenner a postat un video pe Instagram Stories în care arată ce a primit Stormi de la tatăl ei. Acesta i-a dăruit un lanț cu diamante, personalizat cu numele ei. Uite ce ți-a luat tati', spune Kylie în filmare.


Pe 1 februarie, Kylie a transmis și un mesaj emoționant pentru fiica sa:

„Cum de am fost atât de norocoasă să am un copil atât de dulce, inteligent și fericit. Ești mai mult decât am visat, Stormi. Mi-aș dori să rămâi mereu atât de mică și să protejez zâmbetul și râsul tău contagios. Știu că nu îți vei aminti primul tău an, dar mă rog să nu uiți niciodată să împarți bucuria și râsul cu întreaga lume. Iubirea mea pentru tine crește cu o mie de mile pe minut. Fiecare zi cu tine este cea mai bună din viața mea. La mulți ani micul meu înger pe Pământ.”

Citește și:
Kylie Jenner a explicat de ce și-a numit fetița Stormi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people