Brad Pitt și Emily Ratajkowski, pe cale să formeze cel mai hot cuplu de la Hollywood?

După patru ani de căsnicie, Emily Ratajkowski a decis în această vară să divorțeze de Sebastian Bear-McClard.

Brad Pitt și Emily Ratajkowski, pe cale să formeze cel mai hot cuplu de la Hollywood?

La scurt timp după ce a depus actele de divorț, Emily Ratajkowski pare că e pregătită să își refacă viața personală. Potrivit Page Six, modelul în vârstă de 31 de ani a avut parte în ultima vreme de câteva întâlniri cu Brad Pitt. Cu toate acestea, se pare că cei doi nu formează încă un cuplu, însă o sursă apropiată ne-a sugerat să „rămânem cu ochii pe ei”.

„Oamenii vorbesc despre asta de ceva timp. Brad nu are nicio relație. [Pitt și Ratajkowski] Au fost văzuți de câteva ori împreună”, a declarat o sursă pentru Page Six. Aceasta a adăugat și că, deși Brad „s-a văzut cu mai multe persoane” în ultimele luni, nu formează un cuplu cu nimeni.

Un alt apropiat a mărturisit în luna august pentru publicația OK! că „Pitt a invitat-o în oraș, iar ea a spus da. Întotdeauna a crezut că Brad e drăguț, așa că s-a gândit că nu ar avea nimic de pierdut”.

La începutul verii, într-un interviu acordat publicației GQ, Brad Pitt a vorbit onest despre modul în care i s-a schimbat viața de când s-a despărțit de Angelina Jolie, dar și despre suferința cu care s-a luptat în ultimii ani. În ciuda momentelor dificile prin care a trecut, actorul e de părere că tristețea și suferința sunt esențiale pentru a putea evolua și a crește din punct de vedere emoțional.

„Cred că inima fiecăruia dintre noi este frântă. Întotdeauna m-am simțit singur. Singur în copilărie, singur acum, aici. De-abia recent am început să mă bucur de prietenii mei și de familia mea. Atunci când poți să suporți în mod simultan și durere și bucurie, înseamnă că te-ai maturizat, că ai crescut”, a declarat Brad Pitt.

Actorul a mai dezvăluit și că timp de 18 luni a mers la întâlniri ale Alcoolicilor Anonimi. De asemenea, a renunțat și la țigări, pe care le-a înlocuit cu gumă de mestecat cu nicotină.

„Am avut parte de un grup cool de bărbați, foarte privat și selectiv, așa că m-am simțit în siguranță. Pentru că am văzut că alți oameni au fost înregistrați în timp ce își povesteau viața, iar acest lucru mi se pare îngrozitor.”

Citește și:
Hilaria și Alec Baldwin, din nou părinți. Ce nume au ales pentru cel de-al șaptelea copil

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people