Emily Ratajkowski îl acuză pe fotograful Jonathan Leder de abuz sexual

Emily Ratajkowski a vorbit sincer despre abuzul sexual la care a fost supusă în timpul unei ședințe foto pentru o revistă.

Emily Ratajkowski îl acuză pe fotograful Jonathan Leder de abuz sexual

Modelul și actrița Emily Ratajkowski, în vârstă de 29 de ani, a scris un eseu lung în New York Magazine despre abuzul sexual la care ar fi fost supusă acum opt ani de către fotograful Jonathan Leder.

Aceasta vorbește despre cum în 2012, agentul ei a trimis-o la casa fotografului din Munții Catskill, nordul statului New York, pentru o ședință foto pentru o revistă intitulată Darius și care necesita ca ea să rămână peste noapte. Acolo a aflat, spre surprinderea ei, că va poza în lenjerie. În încercarea de a părea matură, a acceptat într-un final paharul de vin roșu cu care acesta a îmbiat-o toată seara. Emily Ratajkowski avea atunci 21 de ani.

„Am fost învățată că este important să-mi câștig o reputație de persoană sociabilă și muncitoare. «Nu știi niciodată cu cine vei fotografia data viitoare» îmi spunea agentul meu”, povestește Emily Ratajkowski. La un moment dat, Jonathan Leder i-a spus să pozeze goală.

„Mai pozasem nud de câteva ori, mereu pentru bărbați. Mulți fotografi și agenți mi-au spus că unul dintre lucrurile care m-au făcut să ies în evidență este corpul meu. Goală, eram încrezătoare în mine, neînfricată și mândră. Totuși, în secunda în care mi-am dat jos hainele, o parte a corpului meu s-a separat. Am început să plutesc în afara mea și să privesc cum mă urc în pat”, mai spune modelul, care ulterior descrie în amănunt felul în care a fost abuzată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Reprezentanții lui Jonathan Leder au respins acuzațiile, ba mai mult s-au considerat ofensați de această acuzație: „Suntem cu toții profund deranjați să citim ultimele declarații (false) ale domnișoarei Ratajkowski… în căutarea ei nesfârșită de presă și publicitate. Desigur, domnul Leder neagă total acuzațiile ei scandaloase de a fi agresat-o. Este grotesc și trist că ea este atât de răzbunătoare încât minte în așa manieră în presă.”

Citește și:
Fanii cred că Gigi Hadid a născut și totul a început de la o fotografie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video