Brad Pitt crede că Angelina Jolie manipulează publicul cu aparițiile frecvente alături de copii, în contextul luptei pentru custodie

Brad Pitt se arată nemulțumit de modul în care Angelina Jolie se comportă în decursul luptei pentru custodia copiilor.

Brad Pitt crede că Angelina Jolie manipulează publicul cu aparițiile frecvente alături de copii, în contextul luptei pentru custodie

Brad Pitt nu este fericit să vadă că, în ultima vreme, Angelina Jolie și-a expus prea mult viața alături de copii, insinuând că manipulează publicul spre a avea convingerea că este o mamă foarte bună. „Brad continuă să fie dezamăgit și nu este de acord cu acțiunile Angelinei în privința copiilor lor în timpul acestui război pentru custodie.

Brad simte că Angelina îi manipulează pe copii, apărând frecvent alături de ei în public pentru a părea că este o mamă grozavă, în speranța că va câștiga opinia publică, ceea ce îl supără pe Brad. În timp ce Brad petrece timp alături de copii departe de ochii publicului, este enervat de fiecare dată când Angelina nu le respectă intimitatea, ceva ce Brad încearcă din greu să evite. Crede că intimitatea copiilor este cea mai importantă în această perioadă și îl întristează că Angelina nu îi protejează pe copii în același fel”, le-a spus o sursă celor de la Hollywood Life.

Lupta dintre Brad și Angelina pentru custodia copiilor a început în urmă cu doi ani, urmând să fie finalizată în data de 4 decembrie. Lucrurile s-ar putea complica având în vedere că Brad vrea să împartă custodia, însă Angelina nu are aceeași dorință. În ciuda întregii situații neplăcute, o sursă apropiată celor doi a spus că Angelina își dorește ca, de Ziua Recunoștinței, copiii să fie alături de ambii părinți.

„Angelina vrea să-i surprindă pe copii și să-l invite pe tatăl lor la cina de Ziua Recunoștinței. Angelina știe că le-ar plăcea foarte mult ca Brad să fie lângă ei în această zi specială”, a declarat sursa pentru Hollywood Life.

Citește și:
Motivul pentru care Angelina Jolie îi simte lipsa lui Brad Pitt, acum mai mult ca oricând

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people