Brad Pitt, apariție inedită la premiera „Bullet Train”. Actorul a purtat o fustă midi

Brad Pitt a uimit printr-o apariție inedită la proiecția de la Berlin a viitorului său film "Bullet Train" într-o fustă midi maro.

Brad Pitt, apariție inedită la premiera "Bullet Train". Actorul a purtat o fustă midi

Brad Pitt cu siguranță știe cum să atragă atenția pe covorul roșu! Actorul a participat marți la proiecția de la Berlin a viitorului său film, „Bullet Train”, într-o ținută inedită, lăsând la vedere tatuajele de pe picioare. Fostul partener al Angelinei Jolie a optat pentru un look casual, dar cu o fustă midi.

Pitt, în vârstă de 58 de ani, a purtat o fustă maro cu o jachetă asortată și o cămașă de in mov cu nasturi. El a asortat look-ul cu cizme negre, expunându-și tibiile și câteva tatuaje rar văzute. Unul dintre desene pare a fi o față de rinocer, iar celălalt un craniu uman, deși semnificația din spatele celor două tatuaje este neclară.

sursa: Profimedia
sursa: profimedia

Brad Pitt, apariție inedită la Berlin

Printre tatuajele de pe brațele lui Brad Pitt se numără fraza „absurdities de l’existence” (în franceză, „absurditățile existenței”), inițialele copiilor săi, un contur al lui Ötzi Omul de gheață și un citat din Rumi („Există un câmp, dincolo de toate noțiunile de bine și rău, ne vom întâlni acolo”). El are, de asemenea, destule tatuaje dedicate fostei soții Angelina Jolie, inclusiv un desen în sanscrită asortat în semn de omagiu pentru fiul lor Maddox, unul pe spate scris de actriță, și data nașterii ei în limba khmer din Cambodgia, în partea inferioară a abdomenului.

Deși Pitt și Jolie și-au făcut amândoi numeroase tatuaje, actorul a declarat anterior că nu ar vrea ca cei 6 copii ai săi să le calce pe urme.

„Deja mă întreabă de tatuaje. Cum să spun ‘Nu’? Este deosebit de greu pentru tați și fete. Dintr-un motiv oarecare, bărbații devin un pic mai sensibili când fiica își face un tatuaj.”, a declarat Jolie într-un interviu din 2014, dezvăluind că Maddox ceruse deja un tatuaj, iar Zahara era curioasă la acea vreme.

Apariția remarcabilă a lui Pitt de la Berlin a atras un val de reacții din partea fanilor, cei mai mulți fiind încântați de alegerea vestimentară. Viitorul său film, „Bullet Train”, urmărește povestea a cinci asasini printre care și Pitt – la bordul unui tren, cărora li se încredințează misiuni diferite (dar legate între ele). În film mai joacă Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz și Bad Bunny.

Citește și:
Andreea Berecleanu, imagini inedite alături de familia ei, în vacanța din Spania

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people