Brad Pitt a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston dovedind că ei sunt în continuare prieteni

Brad Pitt și Jennifer Aniston au în continuare o relație de prietenie, dovadă fiind faptul că actorul a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de fosta lui soție.

Brad Pitt a fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston dovedind că ei sunt în continuare prieteni

Brad Pitt și Jennifer Aniston ne demonstrează încă o dată că pot avea o relație de prietenie, chiar și la 15 ani de la divorț.

Brad Pitt a fost văzut în weekend la petrecerea de Crăciun organizată de Jennifer Aniston, la eveniment fiind prezente numeroase celebrități. „Brad a ajuns la scurt timp după ora 7 seara, iar restul oaspeților au ajuns la scurt timp după. El a fost printre primii care au ajuns și a plecat penultimul în jurul orei 11 p.m.”, a declarat o sursă pentru E!News.

Actorul a purtat o jachetă bomber și o șapcă și a fost însoțit permanent de garda sa de corp. La petrecere au fost prezente și alte vedete precum Gwyneth Paltrow, alături de soțul ei, Brad Falchuk, Tom Hanks, Reese Witherspoon și Kate Hudson.

„Părea să fie o petrecere destul de intimă, o adunare de prieteni care se bucură de sărbători. Oaspeții erau îmbrăcați casual și confortabil”, a menționat sursa. Totodată, aceeași persoană a dezvăluit că locuința a fost decorată „cu gust”, iar pe copaci au fost puse ghirlande luminoase.

„A fost festiv și elegant. A fost o restrâns, erau probabil în jur de 50 de persoane care au sărbătorit alături de ea.”

Reuniunea dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston nu este surprinzătoare având în vedere că actorul a participat și la aniversarea lui Jennifer. Cei doi vor apărea din nou pe covorul roșu săptămânile următoare, fiind nominalizați la Globurile de Aur și SAG Awards.

„Nu există o tensiune ciudată între ei, sunt prieteni. Își doresc reciproc tot ce este mai bun și se înțeleg bine”, a declarat recent o sursă. „Trecutul este trecut. Nu vorbesc foarte des, însă atunci când o fac, ei sunt foarte calzi și pozitivi. Nu este atât de neobișnuit ca ei să fie prezenți în același timp și în același loc”, a explicat o altă sursă.

Citește și:
Brad Pitt, declarații despre revederea cu Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people