Blanket Jackson a atras toate privirile în cea mai recentă apariție publică. Cum a fost surprins fiul lui Michael Jackson

Blanket Jackson a fost surprins singur la o librărie din Calabasas, California, iar ținuta lui a atras toate privirile.

Blanket Jackson a atras toate privirile în cea mai recentă apariție publică. Cum a fost surprins fiul lui Michael Jackson

Blanket Jackson, căruia i se spune acum „Bigi„, semăna atât de mult cuMichael Jackson,tatăl său. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost fotografiat intrând în Barnes and Noble din Calabasas, California, cu un zâmbet larg pe față și a atras toate privirile. Acesta a fost surprins citind o carte intitulată Essential Horror Movies.

Blanket Jackson, surprins singur într-o librărie

Bigi era îmbrăcat casual pentru rara ieșire de după-amiază. Purta un tricou gri închis cu imprimeu, pantaloni scurți în aceeași culoare și o pereche de încălțări sport negre. Asemenea tatălui său, Blanket își poartă părul lung pe spate, în timp ce suvițele negre îi sunt suflate de vânt. Tânărul a fost surprins singur, bucurându-se de lectura sa.

Sursa foto: Profimedia
Sursa foto: Profimedia

Tânărul a stat departe de lumina reflectoarelor

Născut dintr-o mamă surogat necunoscută pe 21 februarie 2002, Bigi avea 7 ani când tatăl său a murit în iunie 2009, la 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o combinație letală de medicamente care i-a fost administrată de medicul său. Acesta a stat departe de lumina reflectoarelor de-a lungul anilor, deși a apărut în public mai des în ultima vreme. Primul caz a fost în octombrie 2021, când a apărut alături de fratele său, Prince Jackson, în vârstă de 25 de ani, pentru un interviu despre schimbările climatice la emisiunea Good Morning Britain.

Bigi a vorbit despre dorința sa de a-i face pe tineri să conștientizeze schimbările climatice în timpul interviului care a avut loc la petrecerea Thriller Night Halloween Party a lui Prince din California. De asemenea, Bigi a vorbit despre moștenirea lăsată de tatăl lui.

„Sunt o mulțime de lucruri foarte interesante aici. Cred că există o mulțime de istorie în această casă și în acest studio. Despre asta era vorba. Cam asta este ceea ce fiecare dintre noi vrea să facă, să facă lucruri care, sperăm, să placă oamenilor, dar care să le fie de folos în viață.”, a declarat Blanket.

O altă apariție recentă a lui Bigi a avut loc pe 1 februarie pe Broadway, în New York City. El și frații săi, Prince și Paris Jackson au participat la premiera spectacolului MJ: The Musical, care este un spectacol dedicat tatălui lor. În timp ce Prince șiParis Jacksonau apărut în calitate oficială, pășind pe covorul roșu alături de alte celebrități înainte de spectacol, Bigi a preferat să fie discret. Cu toate acestea, el a fost fotografiat în afara teatrului cu frații săi după piesă.

Citește și:
Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, divorțează după 10 ani de căsătorie. Primele declarații ale artistei

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people