Copiii lui Michael Jackson, apariție inedită la premiera musicalului despre starul pop

Paris, Prince și Blanket, copiii lui Michael Jackson, au fost prezenți la premiera musicalului despre tatăl lor.

Copiii lui Michael Jackson, apariție inedită la premiera musicalului despre starul pop

Copiii lui Michael Jackson au fost prezenți la premiera musicalului MJ: The Musical, un show de pe Broadway care celebrează cariera megastarului. Paris, Prince și Blanket au surprins pe toată lumea cu apariția lor.

În cadrul evenimentului care a avut loc The Neil Simon Theatre, Paris și Prince Jackson au făcut mai multe fotografii pe covorul roșu, în timp ce Bigi Jackson, botezat Prince Michael Jackson al II-lea și alintat Blanket, a preferat să păstreze discreția și a fost surprins de către paparazzi în timp ce părăsea locația alături de sora lui. 

Paris Jackson a purtat o rochie cu un imprimeu cu roșu Alice + Olivia, o pereche de botine și a accesorizat ținuta cu mai multe brățări și coliere. Prince Jackson era îmbrăcat într-un costum negru clasic. De asemenea, și Blanket a preferat să poarte tot un costum. 

Potrivit publicației People, musicalul aduce în atenția publicului procesul creativ al lui Michael Jackson, înfățișându-l pe acesta în cadrul repetițiilor pe care le-a desfășurat pentru turneul său Dangerous din 1992. MJ: The Musical e regizat de Christopher Wheeldon. În musical se vor regăsi peste 25 dintre cele mai mari hituri are starului pop.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Până acum, nu se știe dacă musicalul va aborda acuzațiile de abuz sexual la adresa megastarului. Documentarul Leaving Neverland produs de HBO detaliază abuzul la care au fost supuse două dintre victimele lui Michael Jackson, și anume Wade Robson și James Safechuck. Acuzațiile care i s-au adus regelui muzicii pop au stârnit un val de furie din partea membrilor familiei acestuia. La vremea respectivă, Jermaine Jackson, fratele megastarului, a declarat că acuzațiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson nu sunt adevărate, cerând în același timp să fie respectată amintirea acestuia.

Michael Jackson a murit în 2009 și, câțiva ani mai târziu, Wade Robson și James Safechuck au intentat un proces împotriva proprității sale, acuzându-l pe artist de agresiune sexuală, însă cazul lor a fost respins.

În procesul din 2005, Michael Jackson a fost achitat de acuzația de molestare a unui alt băiat, în vârstă de 13 ani, care se afla la ferma lui, Neverland. Atunci, Wade a mărturisit în apărarea artistului, spunând că acesta nu l-a atins niciodată într-un mod sexual. Cu toate acestea, în procesul pe care l-a intentat, Wade, fostul dansator al artistului, a declarat că atunci nu și-a dat seama că a fost abuzat sexual, acest lucru fiindu-i clar după ce a mers la terapie, adult fiind.

Citește și:
Julia Fox e acuzată, din nou, că îi copiază stilul lui Kim Kardashian. Declarațiile artistei

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video