Blake Lively este însărcinată! Actrița și Ryan Reynolds vor deveni părinți pentru a patra oară

Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil. Vedeta și-a făcut apariția la un eveniment, lăsând la vedere burtica de gravidă.

Blake Lively este însărcinată! Actrița și Ryan Reynolds vor deveni părinți pentru a patra oară

Ryan Reynolds și Blake Lively își măresc din nou familia! Actrița este însărcinată cu al patrulea copil, iar în ultima sa apariție publică a lăsat la vedere burtica de gravidă. Ryan și Blake sunt deja părinții a trei fiice superbe: James, 7 ani, Inez, 5 ani, și Betty, 2 ani.

Foto: Profimedia

Blake Lively este însărcinată cu al patrulea copil

Blake Lively a apărut la cea de-a 10-a ediție anuală a Forbes Power Women’s Summit, unde a pozat într-o rochie mini cu mânecă lungă și paiete, cu burtica de gravidă la vedere. Vedeta a atras toate privirile prin apariția ei, însă atenția s-a concentrat mai mult pe sarcina deja vizibilă a actriței.

În decembrie, Ryan Reynolds a vorbit deschis despre importanța petrecerii timpului cu copiii săi, precizând că acesta a fost un factor esențial în decizia sa de a lua o pauză de la actorie. Vorbind cu LinkedIn News Senior Editor at Large Jessi Hempel despre „concediul său sabatic”, actorul a spus că cel mai important pentru el acum este timpul petrecut cu familia.

„Cel mai important lucru pentru mine, și știu că și tu ai copii, este că nu vreau să pierd acest timp cu copiii mei”, a spus actorul.

Ryan Reynolds, despre timpul petrecut cu familia

Ulterior, Reynolds a declarat că vrea pur și simplu să „trăiască viața ca un om normal”, afirmând:

„Vreau ca cei trei copii ai mei să aibă un program destul de normal. Timp de mulți ani, când soția mea, Blake, era la filmările unui film, eu nu filmam și eram cu copiii și invers. Așa că făceam un fel de compromis. Niciodată nu am lucrat cu adevărat în același timp. Dar întotdeauna eram plecați. Așa că și copiii erau plecați.”

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt împreună din 2010, când s-au cunoscut și au jucat împreună în Green Lantern. Ei s-au căsătorit în 2012, iar de atunci au o relație foarte strânsă. Cei doi sunt părinții a trei fiice superbe, iar relația lor de cuplu a devenit și mai puternică odată cu venirea pe lume a copiilor.

Citește și:
Vedete la ELLE New Media AWARDS 2022 (II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people