Ryan Reynolds, declarații sincere despre rolul de tată și despre cele trei fiice ale sale

Ryan Reylnolds recunoaște că greșelile pe care le-a făcut ca părinte i-au oferit cele mai importante lecții de viață.

Ryan Reynolds, declarații sincere despre rolul de tată și despre cele trei fiice ale sale

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt recunoscuți pentru comentariile amuzante și pline de sarcasm pe care le fac atunci când vine vorba de familia lor. Ei bine, actorul nu ne dezamăgește nici de această dată. Invitat în cadrul Cannes Lions- Festivalul Internațional de Creativitate, Ryan a vorbit extrem de onest despre rolul de tată, precum și despre cele trei fiice ale sale: James (7 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani).

„Sunt tatăl a trei fete. Sunt sălbatice. Câteodată cred că au rabie”, a glumit actorul, provocând hohote de râs în rândul publicului prezent la conferința Creativity at the Pace of Culture.

„Sunt ca oricare alt părinte. Am momente în care pur și simplu răbufnesc. Nu e interesant ce faci în momentul respectiv, ci mai degrabă ce faci după”, a adăugat Reynolds.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acesta a mai declarat și că „greșelile dure” pe care le-a făcut ca părinte l-au învățat mai multe lucruri decât oricare alt „succes' pe care l-a avut fie în lumea Hollywood-ului, fie în marketing.

„Obișnuiam să le spun copiilor mei: Nu vă irosiți greșelile. Când faci greșeli, este ușor să fii absorbit de rușine și de această idee că ai făcut ceva greșit, dar trebuie să privești lucrurile critic și să le folosești ca o piatră de temelie pentru a învăța ceva profund”, a spus actorul.

Actorul a mai vorbit și despre tatăl său, declarând că și acesta „a făcut multe greșeli” și că este „recunoscător pentru unele dintre ele”.

Anul trecut, în cadrul unui interviu acordat pentru E Online, Ryan Reynolds a mai declarat că a avea trei fete este o adevărată provocare și că niciodată nu știe la ce să se aștepte din partea lor.

„Asta mă ține treaz noaptea. Am trei fete. Sunt ca niște cuburi Rubik, niciodată nu poți să le dai de cap”.

Reynolds și Lively s-au cunoscut în 2010, când au jucat împreună în Green Lantern. După cum a povestit recent Reynolds pentru revista People, cei doi au fost amici o bună bucată de vreme, ba chiar au ieșit, cu partenerii lor de atunci, la un double date. Relația a început cu un drum cu trenul către Boston, în timpul căruia Reynolds i-a dat de înțeles actriței că este înnebunit după ea. S-au căsătorit în septembrie 2012, iar in 2015 au devenit părinți pentru prima oară.

Citește și:
Imagini RARE cu cei doi copii ai lui Justin Timberlake & Jessica Biel

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video