Ryan Reynolds face dezvăluiri despre viața lui sexuală cu Blake Lively. Ce a declarat actorul

Ryan Reynolds s-a prezentat în locul lui Will Ferrell la The Tonight Show.

Ryan Reynolds face dezvăluiri despre viața lui sexuală cu Blake Lively. Ce a declarat actorul

Felul adorabil în care Blake Lively și Ryan Reynolds se trolează unul pe celălalt în social media este deja binecunoscut. Acum, a venit și rândul gazdelor TV să vadă cum este.

Pe 10 noiembrie, Ryan Reynolds era programat să apară la Jimmy Kimmel Live, iar Will Ferrell, la The Tonight Show al lui Jimmy Fallon. Dar cei doi actori și-au schimbat locurile aparent fără să anunțe gazdele emisiunilor, așa că Ryan s-a așezat confortabil pe canapeaua din studioul lui Fallon.

Fallon a început interviul prin a-l întreba pe invitatul său surpriză ce mai face soția lui, Blake Lively. „Ce mai face Blake? Cum sunt copiii?”. Ryan a intrat direct în detalii: „Știi, toată lumea e bine. Blake – fără întrebări personale, apropo -, dar Blake e super. Sexul este absolut normal.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Nu aveam de gând să întreb asta”, a chicotit Fallon. Dar Ryan a continuat în același stil: „Hei, hei, hei! Abține-te, Jimmy. Am zis fără întrebări personale, iar tu fix acolo dai, nu? Barbara Walters, ia-o mai ușor!”

Ryan Reynolds a insistat că nu a venit să vorbească despre propriile sale filme, ci că ține locul prietenului său, Ferrell, așa că va vorbi numai despre filmele acestuia. Cum Ferrell joacă în The Shrink Next Door cu Paul Rudd, declarat recent Cel mai sexy bărbat în viață, Reynolds a zis: „Mă bucur pentru Paul, pentru că e, probabil, cel mai drăguț om din showbusiness, și îmbătrânește invers din cauza contractului său cu Satana sau bea numai lapte de la sânul unei balene albastre. Face el ceva. Și vreau și eu.”

Și Will Ferrell, care a terminat recent filmările la Spirited, în care joacă alături de Ryan, a fost întrebat despre Blake. „Ce mai face frumoasa ta soție, Blake Lively?”, l-a întrebat Kimmel. „Soția mea, Blake, este minunată. Mulțumesc că ai întrebat. Se descurcă grozav. Este o gospodină ocupată. Este o bucătăreasă grozavă.” Când gazda l-a întrebat ce îi gătește soția, actorul a continuat gluma: „Ea face fulgi de ovăz și nachos mortal.”

Citește și:
Ryan Reynolds face dezvăluiri amuzante despre rolul de tată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video