Blake Lively promovează noul film al soțului său, Ryan Reynolds, într-un mod inedit

Blake Lively și-a îndemnat fanii să vadă noul film al soțului său într-un mod amuzant, însă extrem de sexy!

Blake Lively promovează noul film al soțului său, Ryan Reynolds, într-un mod inedit

Unele cupluri pur și simplu par să se distreze mai bine, iar Blake Lively și Ryan Reynolds sunt un exemplu în această privință. Cei doi glumesc frecvent unul pe seama celuilalt în social media, spre deliciul absolut al fanilor de pretutindeni.

Același lucru s-a întâmplat și ieri, când actrița în vârstă de 33 de ani a făcut o postare în care îi îndemna pe fanii ei să vizioneze cel mai recent film al soțului său, Free Guy. „Mergeți să vedeți @freeguymovie în acest weekend sau o să fiți triști”, a scris Blake.

Blake Lively a decis să atragă atenția publicului postând o imagine cu ea în costum de baie. În mod evident, l-a inclus și pe Ryan Reynolds în fotografia sa, aceasta folosind un GIF extrem de amuzant cu fața actorului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cei doi sunt recunoscuți pentru modul în care se șicanează în mediul online. Pe 14 februarie, Lively a postat un video time-lapse cu Reynolds ajutând-o să-și vopsească părul în baie – cel mai probabil filmat acasă, în perioada carantinei de anul trecut. „That time I f*d my hairdresser.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Blake Lively (@blakelively)

Reynolds a fost ceva mai suav. „My forever Valentine for the foreseeable future„, a scris el pe Instagram, incluzând un video cu încetinitorul în care Lively se bucură de o alunecare pe pârtie cu sania și o fotografie cu ei, în ținute de seară. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Când Reynolds a împlinit 44 de ani, pe 23 octombrie, și a preferat să primească plăcintă în loc de tort, Lively, în vârstă de 33 de ani nu a ezitat să-l taxeze: „1) Cine este sufletul pierdut care alege PLĂCINTĂ de ziua de naștere. 2) Ce ANIMAL își mănâncă tortul (plăcinta) fără să sufle mai întâi în lumânări. @Vancityreynolds este”, a scris ea pe Instagram, postând o fotografie cu Reynolds suflând în lumânările înfipte în plăcinta pe jumătate mâncată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Blake Lively (@blakelively)

Citește și:
Modul adorabil în care Ryan Reynolds și Blake Lively au sărbătorit 10 ani de la prima întâlnire

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video