Paul Rudd e Cel mai sexy bărbat din lume în 2021

Revista People a dezvăluit în sfârșit cine e cel mai sexy bărbat al anului 2021 și este (de fapt) Paul Rudd.

Paul Rudd e Cel mai sexy bărbat din lume în 2021

Nici anul ăsta nu e anul lui Chris Evans. Deși zvonurile indicau că el a fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului, revista People i-a acordat râvnitul titlu lui Paul Rudd.

Actorul de 52 de ani care va putea fi văzut în serialul Apple TV+ The Shrink Next Door, recunoaște că, din multele etichete care i-au fost atribuite de-a lungul vieții, asta este cea mai neașteptată.

„Îmi dau și eu seama că atunci când oamenii aud că am fost ales pentru asta, vor spune: ‘Ce?'”, declară Rudd în interviul pe care l-a acordat People. „Aceasta nu este o falsă modestie. Sunt atât de mulți oameni care ar trebui să primească titlul ăsta înaintea mea.”

Cu ochii lui verzi și zâmbetul cald, Rudd ar putea primi la fel de bine titlul Soțul anului. Actorul insistă că se simte cel mai fericit acasă cu soția sa, Julie, în vârstă de 53 de ani, cu care este căsătorit de 18 ani, și cu copiii lor adolescenți, Jack și Darby.

„Când mă gândesc la mine, mă gândesc la mine ca soț și tată, așa cum sunt eu”, spune el. „Stau cu familia mea când nu lucrez. Asta îmi place cel mai mult.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Rudd a spus că soția, deși a fost stupefiată la aflarea veștii, s-a purtat grațios cu el. Cu prietenii va fi mai greu: „Vă anunț că voi profita la greu de asta. O să mă port ca atare. Nu voi fi la modul: ‘Vai, sunt atât de modest!’ Îmi fac cărți de vizită. Dar toți prietenii mei mă vor distruge și mă aștept să facă. Și de-aia sunt prietenii mei.”

Cât despre cum se așteaptă să se schimbe viața lui acum că e cel mai sexy bărbat din lume, Rudd a spus: „Sper acum că voi fi în sfârșit invitat la cinele alea sexy cu Clooney și Pitt și B Jordan. Și cred că voi fi pe mai multe yachturi. Sunt încântat să-mi dezvolt viața de yachting. Și probabil că voi încerca să dau mai bine când stau pe gânduri într-o lumină din aia foarte blândă. Îmi place să mă gândesc. Cred că asta mă va ajuta să par mai interiorizat și misterios. Și aștept cu nerăbdare asta.”

Citește și:

Agenda de noiembrie: cele mai interesante evenimente ale lunii, pe care nu trebuie să le ratezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video