Cine este cel mai sexy bărbat în viață în 2021

Cine este cel mai sexy bărbat al anului 2021, potrivit revistei People.

Cine este cel mai sexy bărbat în viață în 2021

Potrivit surselor Page Six, Chris Evans este cel care va încununa coperta People de săptămâna viitoare, după ce a fost desemnat de populara publicație drept Cel mai sexy bărbat în viață.

Actorul din Captain America și Knives Out era și anul trecut în cărți pentru primirea titlului, dar sursele spun că faptul că a încărcat accidental o poză cu penisul său online i-a determinat pe șefii People să îl amâne pe 2021.

Evans a comis gafa în timp ce se juca Heads Up cu prietenii săi. Actorul ar fi publicat pe stories un video în care apărea și galeria sa de videoclipuri și imagini din telefon. Printre acestea, se afla și fotografia nud. Actorul a șters repede imaginea incriminantă, însă fanii vigilenți au făcut screenshots, făcând-o publică pe rețelele de socializare.

Două zile mai târziu, Evans a făcut haz de necaz și și-a îndemnat fanii de pe Twitter să voteze la alegerile prezidențiale: „Acum că v-am atras atenția… votați pe 3 NOV!!!”

 

Victorios în 2021 a ieșit până la urmă Michael B. Jordan. Actorul în vârstă de 33 de ani a spus atunci că femeile din familia sa sunt foarte mândre de el pentru asta. „Când bunica mea era încă în viață, (revista People) era un lucru pe care îl colecționa, iar apoi mama mea o citea adesea, la fel și mătușile mele. Acest număr va însemna cu siguranță ceva pentru ele.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Evans îi va da voce îndrăgitului Buzz Lightyear în Lightyear, cel mai recent film din seria Toy Story a Pixar, al căruit trailer a fost lansat luna trecută.

„Expresia un vis devenit realitate este deja uzată, dar nu m-am gândit niciodată la ceva în felul ăsta mai mult”, a spus Evans despre rol. „Oricine mă cunoaște știe că dragostea mea pentru filmele de animație este profundă. Nu-mi vine să cred că ajung să fac parte din familia Pixar și să lucrez cu acești artiști cu adevărat geniali care spun povești ca nimeni altcineva. A-i vedea cum lucrează nu se compară cu nimic. Mă ciupesc în fiecare zi.”

Citește și:

9 dintre cele mai sexy filme de urmărit în 2021

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video