Cine a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat în viață“ de către revista People

Doar un indiciu: îl știi din filmul „Black Panther“.

Cine a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat în viață“ de către revista People

În timpul emisiunii Jimmy Kimmel Live de pe ABC s-a dezvăluit cine a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat în viață” pe anul 2020. Este vorba despre actorul Michael B. Jordan, cunoscut pentru prestațiile sale din filme precum Fruitvale Station, Creed sau Black Panther.

„Toată lumea a glumit pe tema asta: ‘Mike, ăsta este probabil acel premiu pe care nu îl vei primi niciodată.’ Dar este un club foarte bun din care să fac parte”, a declarat Michael B. Jordan. Printre cei care au primit această distincție în ultimii ani din partea revistei People se numără John Legend, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Channing Tatum și David Beckham.

Actorul în vârstă de 33 de ani a mai spus și că femeile din familia sa sunt foarte mândre de el pentru asta. „Când bunica mea era încă în viață, (revista People) era un lucru pe care îl colecționa, iar apoi mama mea o citea adesea, la fel și mătușile mele. Acest număr va însemna cu siguranță ceva pentru ele.”

Ascensiunea în actorie a lui Michael B. Jordan a venit odată cu rolurile sale puternice din seriale precum The Wire sau Friday Night Lights, înainte de a se afirma în cinema. Actorul și-a creat și propria casă de producție, Outlier Society Productions, al cărei scop declarat este de a promova incluziunea și a lucra cu profesioniști cât mai diverși.

Michael B. Jordan este și foarte implicat politic, promovând mișcarea Black Lives Matter și necesitatea votului. „Cu toții putem să avem inițiative – mici sau mari – pentru a încerca să producem schimbarea pe care vrem să o vedem”, a spus el. Iar peste zece ani, Michael B. Jordan își dorește să se axeze pe a regiza și produce propriile filme, și în același timp să-și clădească o familie.

Citește și:
Cristina Joia a fost externată din spital. Mesajul transmis de designerul de la „Visuri la cheie'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people