Imagini RARE cu cei doi copii ai lui Justin Timberlake & Jessica Biel

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt extrem de privați în ceea ce privește viața lor personală, așa că imaginea postată de artist i-a bucurat enorm pe fanii cuplului.

Imagini RARE cu cei doi copii ai lui Justin Timberlake & Jessica Biel

Cu ocazia Zilei Tatălui, Justin Timberlake a postat pe contul său de Instagram o fotografie rară cu cei doi copii pe care îi are împreună cu actrița Jessica Biel. În imaginea adorabilă îl putem vedea pe Silas, în vârstă de șapte ani, cântând la pian alături de fratele său, Phineas, în vârstă de doi ani.

„Cele două melodii preferate ale mele. La mulți ani tuturor taților!”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Și Jessica Biel a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu întreaga familia, precum și o declarație de dragoste pentru soțul său.

„Pentru lume ești un tată. Dar pentru familia noastră tu ești lumea. Te iubim, dragule. Îți mulțumim că ești totul pentru noi!”, a scris actrița.

Prima fotografie cu Phineas a fost dezvăluită anul trecut, tot cu ocazia Zilei Tatălui. În imaginea postată atunci de cântăreț, fiul lui Justin Timberlake participă împreună cu fratele său mai mare, Silas, în vârstă de șase ani, și cu tatăl său la un joc video, micuțul fiind, și el, echipat cu un controller pe care totuși e destul de sigur să spunem că nu știe încă să îl utilizeze.

Postarea lui Timberlake conținea și un mesaj scris în care cântărețul își exprima sentimentele cu ocazia Zilei Tatălui.

„Să fiu tată e mai bine decât orice mi-aș fi imaginat. Sunt recunoscător taților și bunicilor mei pentru că au deschis drumul, făcând sacrificii astfel încât eu să-mi pot trăi visul, și pentru că m-au învățat că viața adevărată se întâmplă în toate micile momente. O zi a tatălui fericită tuturor taților!!!”, a scris artistul.

Phineas a venit pe lume în luna iulie a lui 2020, dar cuplul nu a anunțat fericita veste decât șase luni mai târziu. Mai târziu, Jessica Biel a mărturisit într-un interviu că nu a intenționat să țină nașterea secretă, ci că pur și simplu în mijlocul primului val al pandemiei a mers cu familia în Montana și nu au mai plecat de acolo. Biel însă a menționat că Justin Timberlake a putut să asiste la nașterea celui de-al doilea fiu al său, imediat după ridicarea restricțiilor.

„A fost un moment în care nu era permis să participe nimeni, și devenisem foarte nervoasă în legătură cu situația. Dar da, i-au permis. Cred că dacă ar fi trebuit să fiu singură acolo ar fi fost oribil. Aș fi fost foarte speriată.”, a declarat ea.

Citește și:
Jennifer Lopez, mesaj emoționant pentru Ben Affleck într-un omagiu de Ziua Tatălui: „Îi pui întotdeauna pe ei pe primul loc'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people