Jessica Biel vorbește pentru prima dată despre băiețelul pe care l-a născut în secret anul trecut

Jessica Biel a devenit pentru a doua oară mamă în luna iulie a anului trecut.

Jessica Biel vorbește pentru prima dată despre băiețelul pe care l-a născut în secret anul trecut

Vara trecută, Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru a doua oară. Însă, cum cei doi sunt extrem de privați în ceea ce privește viața lor personală, vestea cea mare a fost confirmată de-abia la începutul acestui an. Justin Timberlake a vorbit despre asta în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, unde a declarat că soția sa, Jessica Biel, a născut un băiețel pe nume Phineas.

„E grozav și e foarte drăguț și nimeni nu mai doarme. Suntem entuziasmați și nu puteam să fim mai fericiți de atât. Suntem foarte recunoscători”, a declarat cântărețul.

Recent, și Jessica Biel a făcut câteva dezvăluiri despre viața de mamă și despre băiețelul său, Phineas. „Petrec mult timp acasă, în conferințe pe Zoom. Stau cu copilul meu, schimb scutece, dorm la prânz”, a glumit actrița.

Jessica a mărturisit și că nu și-a dorit să ascundă sarcina, dar că pandemia de coronavirus i-a forțat să fie mult mai retrași. „Nu trebuia să fie un secret. Dar a venit pandemia de coronavirus și m-am dus în Montana cu familia mea și nu am mai plecat de acolo”, a spus Biel în cadrul podcast-ului Armchair Expert.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Aceasta a mai adăugat și că, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, soțul său, Justin Timberlake, era cât pe ce să piardă nașterea fiului lor. „Restricțiile spitalelor se schimbaseră și nimeni nu avea voie să intre. Eram extrem de îngrijorată din cauza asta. Dar, i-au dat voie. Cred că dacă aș fi fost singură acolo ar fi fost groaznic. Mi-ar fi fost foarte frică”.

În ceea ce privește viitorul celor doi copii ai săi, Jessica Biel a recunoscut că și-ar dori ca aceștia să nu urmeze o carieră în show business. „Dar apoi mă uit la ei și îmi zic: Oh, la naiba, sigur vor fi muzicali. Ce putem să facem? Să nu îi lăsăm să cânte la pian sau să ia lecții de canto dacă asta e pasiunea lor? Nu o să le dărâm visurile”.

Citește și:
Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki a devenit mamă pentru prima dată

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video