Justin Timberlake i-a organizat soției sale, Jessica Biel, o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere

Jessica Biel a împlinit 38 de ani, iar soțul său, Justin Timberlake i-a organizat o petrecere cu adevărat spectaculoasă.

Justin Timberlake i-a organizat soției sale, Jessica Biel, o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere

Actrița Jessica Biel a împlinit 38 de ani, iar cu această ocazie, soțul ei, Justin Timberlake, i-a organizat o petrecere surpriză. Mai exact, ei au sărbătorit în pijamale, iar Justin a avut grijă să îi aducă și un tort spectaculos.

„Sărbătorind ziua mea de naștere cu stil… și prin asta mă refer la pijamale. Justin mi-a promis că nu o să îmi cânte la mulți ani, așa că el a improvizat. Îmi pare rău că nu puteți auzi, dar eu încă mai râd. Îți mulțumesc, om minunat, pentru că mă asculți și ai organizat petrecerea asta. Și vă mulțumesc tuturor pentru toate urările. Simt dragostea voastră”, a scris Jessica Biel pe contul de Instagram, alături de câteva imagini cu ea și Justin din timpul petrecerii.

De asemenea, și Justin Timberlake a publicat un mesaj extrem de emoționant pentru soția sa. „La mulți ani, iubirea vieții mele. Fiecare zi alături de tine este o aventură și o provocare pentru mine. Abia aștept să împărtășesc și mai multe astfel de momente cu tine. Îți mulțumesc că ești alături de mine și atunci când miros urât după un meci de golf. Ești cea mai modestă femeie dintre cele mai modeste. Te ador.”

Aceste imagini cu Jessica Biel și Justin Timberlake au apărut după ce actrița a fost surprinsă în weekend de către paparazzi fără verighetă. Fanii ei s-au arătat surprinși de acest lucru deoarece credeau că relația ei cu Justin este pe drumul cel bun, după ce artistul fost fotografiat în noiembrie 2019 în timp ce se ținea de mână cu colega sa din Palmer, Alisha Wainwright.

Ulterior, Justin Timberlake și-a cerut iertare printr-un mesaj publicat pe Instagram, prin care spunea că el consumase prea mult alcool în acea seară. „Am băut prea mult în acea seară și regret comportamentul pe care l-am avut. Trebuia să îmi dau seama. Nu acesta este exemplul pe care vreau să îl aibă fiul meu. Le cer scuze soției mele și familiei pentru faptul că i-am pus într-o situație atât de jenantă și mă voi concentra să fiu cel mai bun soț și tată”, a declarat Justin la momentul respectiv.

În ianuarie, o sursă a dezvăluit că ei au trecut peste scandalul de infidelitate. „După ce Justin a fost surprins ținându-se de mână cu colega sa de platou, el și Jessica au avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună. Ei se iubesc foarte mult și nu ar fi lăsat asta să intervină între ei, mai ales când Justin i-a spus soției sale că nu a înșelat-o, iar ea îl crede. Cei doi au trecut peste.”

Citește și:
Jessica Biel, văzută fără verighetă la trei luni de la scandalul de infidelitate în care a fost implicat Justin Timberlake

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people