Best dressed la Oscar 2018 (GALERIE FOTO & VIDEO)

Care sunt vedetele care se califică drept best dressed la Oscar 2018? La cât de multe candidate sunt, le-am ales pe cele care ne-au impresionat de-a dreptul pe covorul roșu. Și nu au fost puține.

Jocul nostru preferat în redacție este să determinăm cine sunt actrițele care merită să primească calificativul best dressed la Oscar 2018, iar anul acesta chiar am avut dintre ce rochii să alegem.

După multe speculații cum că va fi vorba despre o singură culoare purtată de toate celebritățile (așa cum s-a întâmplat la Globurile de Aur și la BAFTA), ne-am lămurit repede că nu va fi cazul de așa ceva. Însă am avut mai multe rochii albe ca de obicei – unele dintre ele superbe, precum cele purtate de Mary J. Blige, Laura Dern, Jane Fonda și Margot Robbie – cu un Chanel couture splendid.

Am avut și trei ținute metalice care ne-au atras atenția – iar Lupita Nyongo în Versace și Jennifer Lawrence în Dior ne-au plăcut mult. Ca să nu mai vorbim despre Gal Gadot, în Givenchy, o rochie cu franjuri care arată spectaculos, despre care îți spunem mai multe în galerie. Wonder Woman la propriu și la figurat, și cu un colier absolut fabulos.

Au fost și rochii roșii în întregime – Meryl Streep și Allison Janney au ales să poarte culoare intensă și foarte bine au făcut, arătând că roșul nu este o culoare de care o femeie trecută de o anumită vârstă ar trebui să se ferească. Din seria acelor femei pe care le admirăm în ciuda sau datorită vârstei, și Hellen Mirren a arătat spectaculos. Dar când nu arată ea spectaculos?

O serie nesfârșită de rochii nude cu felurite aplicații, broderii și mărgele nu ne-a atras atenția prea mult. Dar nu suntem aici ca să îți vorbim despre ținutele plictisitoare, mai cu seamă că sunt altele despre care chiar merită să spunem câte ceva. Cum ar fi rochia roz intens a Violei Davis sau cea albastru-cobalt, a lui Nicole Kidman. Acestea sunt rochiile despre care suntem gata să punem pariu că vor rezista peste ani și că se vor dovedi iconice.

Dar mai multe despre toate acestea, în galeria pe care te invităm să o parcurgi. Și nu uita să ne spui care sunt preferatele tale din ce am ales drept best dressed la Oscar 2018.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Citește și:
Cupluri celebre care s-au căsătorit în secret

Foto: Image.net, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people