Bebelușul Adelei Popescu, la prima apariție pe Internet

Adrian, bebelușul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan, a venit pe lume cu trei luni în urmă. De-abia acum proaspăta mamă le-a arătat fanilor imagini cu mezinul familiei.

Bebelușul Adelei Popescu, la prima apariție pe Internet

Bebelușul Adelei Popescu a venit pe lume pe 11 iulie, la ora 9:40, și deși a avut parte de o naștere complicată, epuizantă, vedeta TV s-a bucurat enorm pentru că micuțul Adrian este sănătos – a avut 51 de centimetri și 3.620 de kilograme la naștere. Popescu a povestit despre experiența traumatizantă a nașterii, despre durerile prin care a trecut și despre ajutorul primit de la moașa ei, dar și despre cum a reușit, în cele din urmă, să ducă până la capăt procesul nașterii.

Acum, bebelușul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan și-a făcut debutul pe Internet, într-un material video postat de vedetă pe contul său de Instagram, în care și-a surprins soțul în casă, într-o ipostază tandră în care acesta își leagănă fiul. A fost pentru prima dată când fanii prezentatoarei au putut vedea, de la distanță însă, chipul micuțului Adrian, Adela Popescu alăturându-se numărului crescând de vedete care au decis să-și protejeze vreme mai îndelungată copiii de atenția publicului. „Un bebeluș și tatăl lui”, a scris aceasta lângă filmulețul postat pe Instastories.

Adela Popescu a împlinit pe 8 octombrie vârsta de 35 de ani. Una dintre cele mai constante apariții publice din România, cunoscută pentru cariera ei în seriale de televiziune, aceasta a fost felicitată de soțul ei, care i-a transmis un mesaj adorabil pe contul său de Instagram. „Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa!”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Adrian, bebelușul Adelei Popescu, este cel de-al treilea copil pe care prezentatoarea îl are cu partenerul său de viață, Radu Vâlcan, cu care s-a căsătorit în 2015. Alexandru, primul fiu al cuplului, s-a născut în 2016, iar Andrei, cel de-al doilea copil, în 2018.

Citește și:
Lili Sandu dezvăluie care sunt intervențiile estetice la care apelează

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people