Apariția lui Michelle Obama la Premiile Grammy 2019 a uimit întregul public

Seara Premiilor Grammy 2019 a fost plină de surprize!

Apariția lui Michelle Obama la Premiile Grammy 2019 a uimit întregul public

După recitalul de deschidere al Camilei Cabello, gazda serii, Alicia Keys, a urcat pe scenă pentru a ura bun venit tuturor artiștilor la cel mai mare eveniment dedicat muzicii. „Să fim sinceri. Aceasta este o sărbătoare și doar nu credeați că voi fi aici singură, nu-i așa? Deci îmi pot aduce câteva dintre surori pe scenă în această seară?”, a întrebat Alicia publicul.

Lady Gaga, Jennifer Lopez, Jada Pinkett Smith și Michelle Obama au apărut alături de Alicia pe scenă, pentru a vorbi despre influența puternică pe care muzica o are asupra lumii. „De la discurile Motown pe care le-am ascultat în Sud până la melodiile Who Run the World care m-au purtat prin acest ultim deceniu, muzica m-a ajutat întotdeauna să-mi spun povestea și știu că acest lucru este valabil pentru toată lumea prezentă aici în această seară. Fie că ne place muzica rap, rock sau country, muzica ne ajută să ne destăinuim demnitatea și suferințele, speranțele și bucuriile”, a început fosta Primă Doamnă a Statelor Unite. „Muzica ne arată că totul contează, fiecare poveste din fiecare voce, fiecare notă din fiecare melodie. Este adevărat, doamnelor?”, a continuat Michelle.

Dar Michelle Obama nu a fost singura care a împărtășit cuvinte inspiraționale cu audiența. „Mi-au spus că sunt ciudată, că înfățișarea mea, alegerile mele, sunetul meu, nimic din toate acestea nu sunt potrivite. Dar muzica mi-a spus să nu îi ascult. Muzica mi-a luat urechile, mâinile, vocea și sufletul și m-a condus către voi toți și către micii mei monștri, pe care îi iubesc foarte mult”, a spus Lady Gaga sub aplauzele întregii săli.

După ovaționare, doamnele au coborât de pe scenă, dar nu înainte ca Alicia Keys să mai adauge câteva cuvinte speciale. „Ce este mai bun de atât? Nimic nu este mai bun de atât. În seara aceasta sărbătorim minunea din fiecare dintre noi, prin muzică.”

Citește și:
De ce fost prezent și Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people