Anunțul făcut de Alina Pușcău după ce a fost internată la ATI: „muream în casă”

Anunțul făcut de Alina Pușcău că a fost diagnosticată cu Covid-19 a fost urmat de critici pe rețelele sociale, dar modelul a ajuns în cele din urmă în spital, în secția de terapie intensivă.

Anunțul făcut de Alina Pușcău după ce a fost internată la ATI: "muream în casă"

Anunțul făcut de Alina Pușcău, că a fost infectată cu coronavirus și că s-a simțit extrem de rău acasă, înainte de a chema, în cele din urmă, o ambulanță care să o ducă la spital, unde să primească ajutor specializat, a fost întâmpinat cu scepticism și chiar critici pe rețelele sociale. Modelul a fost criticat pentru că și-ar fi găsit timp și dispoziție să povestească pe Instagram prin ce trece, pentru utilizarea filtrelor în respectivele postări, dar și pentru că, acuzau unii, ar răspândi panică în ceea ce privește epidemia.

Recent, după internare, a venit și anunțul făcut de Alina Pușcău că se află într-o secție de terapie intensivă, dar și că ar fi putut să moară dacă nu ar fi ajuns în spital. Aceasta a mărturisit și că ar fi contractat virusul de la o prietenă, care a venit să o viziteze acasă.

„Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați”, a declarat Alina Pușcău pentru postul de televiziune Antena 3. În prezent, ea se află acasă, unde urmează un tratament pentru afectarea pulmonară.

Mai mult, anunțul făcut de Alina Pușcău care i-a surprins fanii a fost că aceasta regretă că nu s-a vaccinat împotriva virusului. „La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a mai povestit aceasta. De asemenea, ea a declarat și că va fi nevoită să se izoleze cel puțin o lună.

Citește și:
Alina Ceușan vrea să se mute temporar din România. Ce destinație a ales

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people