Anunț oficial: Când începe noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”

Premiera noului sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" va avea loc chiar mai repede decât era așteptat.

Anunț oficial: Când începe noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”

Noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit din această toamnă la Kanal D, mai exact de miercuri, 8 septembrie, de la ora 22:30, atunci când are loc premiera emisiunii care a ajuns un real fenomen în România.

Telespectatorii show-ului prezentat de Ilinca Vandici vor avea ocazia să le privească pe cele nouă concurente din acest sezon, mai precis pe Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon, Olga Verbițchi și Carmen Negoiță, care luptă pentru titlul de Cea mai stilată femeie din România, dar și premiul în valoare de 100.000 de lei, de miercuri până vineri de la 22:30, iar sâmbăta de la ora 22:00 în cadrul cadrelor tematice, cu care fanii emisiunii sunt deja obișnuiți din sezoanele anterioare.

Filmările au început deja, iar noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” va sta sub semnul Metamorfozei. „Au început filmările și vă pot spune că e o efervescență incredibilă pe platourile de filmare. Concurentele sunt ambițioase, surprinzătoare, iar jurații reprezintă pentru ele acei antrenori, mentori de care au nevoie pentru a străluci cu adevărat de-a lungul acestei călătorii stilistice, pe care nu întâmplător, în acest sezon, o numim „Metamorfoza.” Concurentele vor evolua, îmbogățindu-se stilistic, transformându-se sub ochii noștri. Vă invit să fiți alături de ele și să vă bucurați de un show total – „Bravo, ai stil! Celebrities!” ,a spus Ilinca Vandici, notează kanald.ro.

Surpriza sezonului este reprezentată de noul jurat al emisiunii, Tibi Clenci. După cum știm deja, Cătălin Botezatu a anunțat oficial că pleacă de la „Bravo, ai stil!”. El s-a alăturat juriului în 2018 și a dat verdicte pe parcursul a trei sezoane. 

Alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, Tibi Clenci va juriza ținutele concurentelor, dar și momentele pe care acestea le vor pregăti în cadrul galelor tematice. Telespectatorii vor avea un rol important, aceștia putând să își arate susținerea față de concurentele lor favorite prin vot.

Tibi Clenci este unul dintre cele mai cunoscute nume când vine vorba de fotografi de fashion din România. Are în palmares colaborări cu unele dintre publicațiile internaționale glossy de succes, iar printre acestea se numără bineînțeles ELLE România, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, ELLE Franța, ELLE Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia. Nu sunt de ignorat nici colaborările cu cele mai mari case de modă, cum ar fi Chanel, Dior și Louis Vuitton. A fost director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția fashion.

Citește și:
Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre Tibi Clenci, noul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people