Ant Anstead și Renée Zellweger, romantici incurabili

Ant Anstead și Renée Zellweger au parte de o iubire ca-n filme.

Ant Anstead și Renée Zellweger, romantici incurabili

Ant Anstead, gazda emisiunii Wheeler Dealers, o adoră pe Renée Zellweger, și nu ratează nicio ocazie să o demonstreze. Recent, bărbatul de 42 de ani a fost fotografiat în timp ce o purta pe brațe pe actrița în vârstă de 52 de ani.

Anstead a ridicat-o în brațe și a sărutat-o sub soarele cald din Orange County, California, iar momentul a fost surprins de niște fotografi aflați în preajma cuplului.

Aceasta nu este prima dată când cei doi își arată afecțiunea în public. Ei au mai fost surprinși recent în timp ce se sărutau pe plajă sau într-un magazin.

Renée Zellweger a fost căsătorită cu Kenny Chesney pentru o scurtă perioadă în 2005 și a avut o relație cu Jim Carrey între 1999 și 2000. Actrița a mai avut scurte relații cu Jack White și Bradley Cooper și, din 2012 până în 2019, a fost cu muzicianul Doyle Bramhall II. Vestea că ea și Anstead ar putea fi împreună a început să circule imediat după pronunțarea divorțului acestuia de starul HGTV, Christina Haack.

Anstead și Zellweger au făcut cunoștință la începutul verii, pe platoul noii serii Discovery +, Celebrity IOU: Joyride, care a avut premiera ieri. Aparent, atracția dintre cei doi a fost instantanee și, la foarte scurt timp după încheierea filmărilor, au început să iasă la întâlniri. Prima lor apariție în public s-a petrecut pe 7 august, când au participat împreună la o gală din California.

„Uneori doi oameni se întâlnesc și fac clic, iar momentul este cel potrivit”, a spus o sursă a revistei PEOPLE. „Renée este creativă … și de multe ori alege băieți care gândesc outside the box. Este inteligentă, atentă și caută întotdeauna să-și extindă orizonturile și să-i protejeze pe cei din jur.”

„Devin destul de serioasă treaba în ce-i privește”, a mai declarat o sursă apropiată cuplului la începutul acestei luni. „Amândoi sunt ocupați cu diverse proiecte și cu cariera lor, dar au o atracție majoră unul pentru celălalt.”

Citește și:

Starurile de la Hollywood care au dezvăluit ce actori sărută cel mai prost

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people