Angelina Jolie vorbește despre sfaturile pe care le oferă fiicelor sale

Angelina Jolie vorbește despre drepturile femeilor și despre sfaturile pe care le oferă fiicelor sale într-un nou eseu scris pentru ELLE SUA.

Angelina Jolie vorbește despre sfaturile pe care le oferă fiicelor sale

Angelina Jolie apare pe coperta noului număr Elle USA și vorbește într-un eseu impresionant despre drepturile femeilor în întreaga lume și despre lecțiile pe care încearcă să le transmită propriilor copii.

„Cu munca pe care o fac, călătoresc des în țări în care știu că acțiunile și credințele mele ca femeie m-ar putea duce în închisoare sau m-ar expune unui pericol fizic. Cei care apară drepturile femeilor din întreaga lume sunt închiși pentru viziunea politică sau pentru că se apară pe ei sau pe alții, cu un curaj pe care mi-l pot imagina cu greu”, a declarat Angelina Jolie.

 

View this post on Instagram

 

‘Wicked women are just women who are tired of injustice and abuse. Women who refuse to follow rules and codes they dont believe are best for themselves or their families. Women who wont give up on their voice and rights, even at the risk of death or imprisonment or rejection by their families and communities. If that is wickedness, then the world needs more wicked women.' Ahead of the release of Maleficent 2, Angelina Jolie celebrates all the free-thinking women who have cast their spell upon the world. Link in bio for the full September cover story.⁣ ⁣ ELLE September 2019:⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Photographer: @alexilubomirski⁣ Cover star: #AngelinaJolie⁣ Stylist: @elizabethstewart1⁣ Wearing: @dior⁣, @cartier Hair: @adamcampbellhair⁣ Makeup: Toni G⁣ Nails: @nailsbyemikudo⁣ Set design: Jack Flanagan⁣ Produced by: Nathalie Akiya at Kranky Produktions.

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Actrița a explicat că foarte multe femei au fost primit eticheta de „nenaturale, ciudate, rele sau periculoase”, deoarece s-au împotrivit normelor sociale.

„‘Femeile rele’ sunt pur și simplu femei care s-au săturat de nedreptate și abuz. Femeile care refuză să respecte reguli și coduri în care nu cred sunt cele mai bune pentru ele sau pentru familiile lor. Femeile care nu renunță la vocea și la drepturile lor, chiar în fața riscului morții sau al închiderii sau al respingerii de către familie și comunitate.”

Angelina Jolie a menționant în acest eseu că există și bărbați care respectă femeile și consideră că acestea le sunt egale, printre ei numărându-se și fii actriței. „Nu aș putea fi mai mândră de fii mei pentru bărbații care vor deveni, felul în care își respectă surorile și felul în care sunt respectați de ele.”

Actrița și-a încheiat eseul vorbind despre unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le are pentru fiicele sale: „Le spun des fiicelor mele că cel mai important lucru pe care îl pot face este să își dezvolte mintea. Poți oricând să îmbraci o rochie frumoasă, dar nu contează ce porți dacă mintea ta nu este puternică. Nu există nimic mai atrăgător – chiar fermecător- decât o femeie cu o voință independentă și propriile opinii.”

Citește și:
Angelina Jolie se gândește să candideze la președinție?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people