Andreei Marin i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Andreea Marin a avut o reacție surprinzătoare atunci când i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva, actuala parteneră a lui Ștefan Bănică.

Andreei Marin i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format mulți ani un cuplu. S-au căsătorit în 2006 și în 2013 au anunțat că divorțează, iar împreună au o fiică, pe nume Violeta. 

Atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică, și-au refăcut viețile sentimentale, iar în prezent trăiesc alte povești de iubire. Artistul s-a căsătorit în 2017 cu Lavinia Pîrva și îl au împreună pe Alexandru. Andreea Marin formează de aproape patru ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fostul consul al României în Libia, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Cu mai multe ocazii s-a vorbit despre asemănarea fizică dintre Andreea Marin și Lavinia Pîrva. Recent, în cadrul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV, Andreei Marin i s-a spus că ea și Lavinia Pîrva seamănă. Reacția vedetei nu s-a lăsat mult timp așteptată. „Așa, și? Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu trăiesc în trecut, trăiesc cu gândul la viitor”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a fost căsătorită până acum de trei ori și întotdeauna a vorbit cu discreție despre foștii săi soți. În ciuda faptului că acele căsnicii nu au funcționat, prezentatoarea TV preferă să privească partea bună a lucrurilor. „Din păcate, poți să spui „din păcate” pentru persoanele care rămân în căsnicii care nu merg. Eu am ales să trăiesc frumos. Uneori sunt oameni care apar în viața ta nu ca să rămână întreaga viață alături de tine, ci apar ca să lase ceva punctual în viața ta și tu în viața lor. Sunt însă și lucruri care ne despart. Părerea mea este că trebuie să fii sincer și cu tine și cu celălalt, să vezi dacă drumul poate continua pe aceeași cale sau, nu e mai bine să trăim separat, dar bine fiecare.”

În aceeași emisiune, Andreea Marin a vorbit și despre dorința de a avea un copil alături de Adrian Brâncoveanu, actualul partener. „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment. Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect”, a declarat Andreea Marin la PRO TV.

Citește și:
Ce spune Ilinca Vandici despre zvonurile privind divorțul său: „Îmi pare bine pentru mine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people