Andreea Raicu a dezvăluit că mama ei a avut Covid-19

Andreea Raicu a mărturisit pe rețelele de socializare faptul că mama ei a fost testată pozitiv cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni.

Andreea Raicu a dezvăluit că mama ei a avut Covid-19

Andreea Raicu a mărturisit că mama ei a avut Covid-19 în urmă cu trei săptămâni. Vedeta în vârstă de 43 de ani a povestit pe larg prin intermediul unui video publicat pe Instagram momentul dificil prin care a trecut alături de mama ei. 

„Eu întotdeauna, de la începutul pandemiei, am ales să port mască. Am simțit să o fac pentru că am vrut să mă protejez pe mine, și mai ales pe mama mea, care este foarte în vârstă. De fiecare dată când ne întâlneam, după ce a trecut lockdown-ul, pentru că în acea perioadă doar i-am dus alimente, niciodată nu m-am întâlnit cu ea, și ulterior, de câte ori ne-am văzut, amândouă am purtat mască.”

Andreea Raicu a spus că deși a intrat în contact cu mama ei, ea nu s-a infectat cu coronavirus. „Acum trei săptămâni, am simțit-o obosită, a început să tușească și, deși nu mă gândeam că ar fi avut de unde să contacteze virusului, am hotărât să merg să o testez. Cu surprindere am aflat că a fost testată pozitiv. (…) Viața e imprevizibilă și s-a întâmplat să nu o infectez eu și să se infecteze singură. Întâlnindu-mă cu ea de multe ori, cel puțin de trei ori după ce a contractat virusul, eu nu l-am contractat. M-am testat de trei ori și am ieșit negativ.”

Vedeta a menționat că mama ei a stat timp de două săptămâni în spital. „A fost spitalizată două săptămâni. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și personalului din spitalul Babeș, care a avut grijă de ea într-un mod fantastic. Am reușit să trecem cu bine peste această perioadă, iar ea acum este acasă și se simte bine, ușor slăbită.”

Andreea Raicu și-a încheiat mesajul punând accent pe faptul că virusul există și că trebuie în continuare să purtăm mască și să ne protejăm. „Am vrut să împărtășesc pentru că virusul există, este printre noi, mai aproape decât ne imaginăm. Dacă nu facem ceva, nu purtăm mască, nu ne protejăm, nu vom putea depăși acest moment foarte repede. Este o experiență traumatizantă prin care nu doresc nimănui să treacă.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Desi nu imi este foarte usor sa vorbesc despre acest subiect si despre ceea ce am simtit in momentul in care am aflat, si despre ceea ce inca simt, am considerat ca este de datoria mea sa fac aceasta informatie publica. Cele 2 saptamani in care mama a fost spitalizata au fost printre cele mai crunte saptamani din viata mea, cu foarte multa frica si foarte imprevizibile – la fel ca acest virus. Stiu ca acest mesaj va atrage si comentarii negative, dar realitatea celor trei saptamani prin care am trecut atat eu, cat si mama, ma face sa ma gandesc acum doar cu recunostinta pentru ca am depasit acest moment si fata de personalului Spitalului Victor Babes. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atat pe mama, cat si pe toti cei internati acolo. Nu am vazut-o pe mama de trei saptamani, dar stiu ca reintoarcerea acasa este cel mai frumos cadou pe care putea sa il primesca de ziua ei, care va fi peste cateva zile. Desi am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru ca am purtat in permanenta masca. Stiu ca este o loterie si oricand ne putem infecta, dar cel putin stiu ca ma pot proteja purtand-o!

O postare distribuită de Andreea Raicu (@araicu) pe

Citește și
Cristiano Ronaldo a fost diagnosticat cu Covid-19

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people