Andreea Marin face dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Da, locuim împreună”

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu, vorbind și despre nuntă.

Andreea Marin face dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: "Da, locuim împreună"

Andreea Marin nu vorbește în mod normal despre relația cu Adrian Brâncoveanu, actualul ei partener, și este cunoscută pentru discreția cu care și-a tratat toate relațiile personale. Însă realizatoarea TV a acordat recent mai multe interviuri în care a făcut și unele dezvăluiri cu privire la această relație atât de specială pentru ea.

Vedeta a vorbit și despre nunta cu Adrian Brâncoveanu, precizând însă că în acest moment nu are astfel de planuri, dezvăluind însă că locuiește împreună cu partenerul ei. „În momentul în care va fi cazul voi spune. Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune tv.

De altfel, atunci când a fost invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Andreea Marin a dezvăluit că între ea și actualul ei partener nu a fost dragoste la prima vedere. Brâncoveanu este fostul consul al României în Libia, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Cei doi au o relație din 2017, după ce Marin a încheiat mariajul cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, care a durat trei ani. Andreea Marin a fost căsătorită timp de șapte ani cu Ștefan Bănică Jr., cu care are o fiică adolescentă, Violeta.

Marin a dat însă câteva detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu, mai precis despre debutul acesteia. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat vedeta.

Andreea Marin mai făcuse declarații succinte despre relația cu Adrian Brâncoveanu, în urmă cu un an, într-un interviu acordat revistei Unica. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă.”

Citește și:
Divorțul de Brad Pitt i-a afectat cariera Angelinei Jolie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people