Andreea Marin a dezvăluit ce se va întâmpla din această primăvară cu emisiunea ei „Nu există nu se poate”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii “Nu există nu se poate!” va începe pe 12 aprilie. 

Andreea Marin a dezvăluit ce se va întâmpla din această primăvară cu emisiunea ei „Nu există nu se poate”

În toamna anului trecut, Andreea Marin a revenit pe micile ecrane cu o nouă emisiune. „Nu există nu se poate” s-a bucurat de un real succes în rândul publicului, oamenii fiind încântați să o revadă nu doar pe vedeta TV, ci și să descopere poveștile de viață ale diverșilor invitați.

„Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.” Andreea Marin a adăugat că: „Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.”, declara Andreea în toamna anului trecut.

Însă, cum primul sezon a ajuns la final, fanii Andreei Marin erau curioși să afle dacă emisiunea va continua și în această primăvară. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, care a declarat pe o rețea socială că cel de-al doilea sezon al emisiunii „Nu există nu se poate!” va începe pe 12 aprilie.

Om frumos în fața camerei echipei ‘Nu există nu se poate cu Andreea Marin’, om care visează la ce va ieși în spatele ei. Abia aștept să aduc în casele voastre oamenii extraordinari pe care ii descopăr zi de zi! Din 12 aprilie, sezon nou al emisiunii la TVR2, de luni până joi, la ora 18 și în reluare la 23! P. S. Dacă ați pierdut ediții din sezonul trecut, le puteți vedea acum, zi de zi, la aceleași ore, la TVR 2, a anunțat Andreea Marin.

Aceasta a mai adăugat și că filmările noului sezon au început deja, și că întreaga echipa muncește din greu pentru a le oferi fanilor ediții memorabile.

„Zi de zi, de dimineață până noaptea, filmăm noua serie @nuexistanusepoate care începe pe 12 aprilie, cu emoția întâlnirii cu oameni cu adevărat extraordinari. Ce binecuvântare e această muncă!”, a concluzionat Andreea Marin.

Citește și:
Andreea Marin, primele declarații după ce hoții au încercat să pătrundă în casa ei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people