Andreea Ibacka a născut. Actrița și Cabral au devenit din nou părinți

Andreea Ibacka a născut un băiețel. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Cabral, au devenit din nou părinți.

Andreea Ibacka a născut. Actrița și Cabral au devenit din nou părinți

Andreea Ibacka a născut. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Cabral, au devenit din nou părinți. Cei doi mai au împreună un copil.

Anunțul că Andreea Ibacka a născut a fost confirmat de către Cabral, care a scris pe contul său de Facebook: „Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag.
P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”

În ceea ce privește nașterea, Andreea Ibacka a povestit în urmă cu câteva luni faptul că nu își poate asuma riscul de a naște natural. „Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri. Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a declarat actrița într-un interviu acordat publicației TV Satelit.

Cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă pentru a doua oară, actrița le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare care sunt problemele cu care se confruntă. „Recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat în luna iunie 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească și formează unul dintre cele îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună o fiică, pe nume Namiko. Prezentatorul TV mai are o fată, Inoke, în vârstă de aproape 19 ani, din căsnicia cu Luana Mitran.

Citește și:
Diana Dumitrescu, declarații sincere despre rolul de mamă și momentele grele pe care le-a întâmpinat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people