Cum s-au cunoscut Andreea și Cabral Ibacka? Mărturisirile amuzante făcute de prezentatorul TV

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete, iar prezentatorul TV a vorbit despre povestea lor de dragoste.

Cum s-au cunoscut Andreea și Cabral Ibacka? Mărturisirile amuzante făcute de prezentatorul TV

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu de mulți ani. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească. Andreea și Cabral au și o fiică, Namiko. Și totuși, cum a început de fapt povestea lor de dragoste?

În episodul 26 din M.C.N. Podcast, un podcast găzduit de Cosmin Nedelcu, cunoscut publicului larg ca Micutzu, în care invitat a fost Cabral, acesta a vorbit despre începutul relației sale cu Andreea. „Dacă v-ați uitat la „Inimă de țigan”, acolo am cunoscut-o pe Andreea. Eu eram în pantaloni scurți, vai steaua lui, iar ea era în rol principal și i-am zis: „Doamne, ce sâni frumoși ai.” Asta am putut eu să zic. Și ea mi-a zis: „ești un bădăran obosit.” Și a plecat. Și în momentul respectiv mi-am dat seama că trebuie neapărat să îmi petrec viața alături de ea.”

Andreea și Cabral Ibacka au trecut și prin momente dificile în relația lor. Un exemplu ar fi atunci când prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a avut un accident cu ATV-ul. „De ziua mea, 4 octombrie, eram la Jina, la stână la Ghiță ciobanul, cu Alex Chelba, fotograful care a murit la Colectiv, Inoke, Irina, Fodor și am avut un accident, undeva în creierii munților pe o potecă, la 5 dimineața. Cert este că Andreea trebuia să doarmă la momentul respectiv, s-a trezit din somn și a zis: „al meu a pățit ceva” și a insistat vreo 20 de minute sau jumătate de oră până când a trezit toată casa, s-au suit cu toții într-o dubă și au plecat de nebuni spre stână să mă caute. Între timp, eu chiar avusesem un accident cu ATV-ul. Eu trăgeam să mor, nu e o exagerare, hipotermie că era 4 octombrie, erau multe grade cu minus, a venit și m-a luat de acolo, apoi au venit băieții de la smurd si m-au dus la Sibiu. Atunci a fost un moment în care, sigur, dacă stai să îl explici, îl explici prost, că dai credit divinității, flerului, ori norocului, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Dar a mea a insistat foarte mult la toată gașca până când au venit și m-au găsit întins.”

În ciuda greutăților pe care le-au întâmpinat, Cabral a mărturisit că povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Andreea este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. „Au fost mai multe cumpene în viața noastră și sigur că nu este cea mai comodă parteneră de viață, sigur că îmi toacă nervii în fiecare zi dată de Dumnezeu, sigur că nu mă simt apreciat așa cum cred eu că ar trebui să fiu, dar probabil că este cea mai bună poveste care mi se putea întâmpla în viața asta, femeia asta.”

În cadrul acestui podcast, Cabral a vorbit și despre fiica lui cea mare, Inoke, pe care o are din mariajul cu Luana Mitran. În luna septembrie a anului trecut, Inoke a împlinit 18 ani. „Fiica mea mare mi se pare un om extraordinar, și nu e mai bine, mai frumoasă, mai deșteaptă sau altfel decât alți copii de vârsta ei. Este foarte energică din punct de vedere psihic, știe destul de bine ce își dorește. Mi se pare foarte tare că își conștientizează greșelile de până acum. E altfel în foarte multe feluri. De multe ori i-am cerut ajutorul și am de învățat de la ea.”

Cabral a abordat și subiectul rasismului și cum consideră că se manifestă în România, dar și în afara țării. „Dacă eu încep vreodată să mă vait de rasism, lumea o să zică că mă răsfăț. De rasism în România nu m-am văitat niciodată. Că au fost punctual niște momente, puține, multe nici nu mai contează, e altceva. Am învățat în toți anii ăștia, în care am trăit în țara asta și printre oamenii ăștia, să îmi dau seama că este vorba de indivizi. Pe când, dacă ieși din țară, atunci când vorbești de rasism, într-adevăr, se manifestă prin indivizi, e un curent. Și îl simți”, a spus Cabral Ibacka în cadrul M.C.N. Podcast.

Citește și:
Răzvan Fodor, despre secretul unei căsnicii fericite: 'Bărbatul perfect și femeia perfectă există'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people