Andreea Bănică face primele declarații după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Andreea Bănică a suferit recent o intervenție chirugicală, iar acum a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Andreea Bănică face primele declarații după ce a suferit o intervenție chirurgicală

Andreea Bănică a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală. Artista în vârstă de 43 de ani a fost nevoită să facă o operație de deviație de sept.

Vedeta nu a dat multe detalii după intervenția chirurgicală, ea postând atunci doar un mesaj adresat fanilor pe Instagram Stories: „Vă mulțumesc pentru gânduri și mesaje. Sunt bine”, alături de o imagine cu ea din spital.

După ce s-a operatt Andreea Bănică a preferat să ia o pauză de la social media, însă a revenit acum și le-a povestit fanilor cum se simte. „Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru în ritm. Nu sunt completă refăcută, dar mergem înainte.”, a spus Andreea Bănică pe Instastory.

La sfârșitul lunii mai, Andreea Bănică le mărturisea fanilor faptul că este nevoită să facă o operație de deviație de sept din cauza faptului că se confrunta cu dificultăți de respirație. Cântăreața a mărturisit că s-a gândit foarte mult la această operație și că nu și-ar fi dorit să o facă vreodată. „Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iunie încolo o să respir mult mai bine”, a fost mesajul pe care Andreea Bănică l-a transmis pe Instagram.

În urmă cu 5 ani, artista a aflat de această deviație de sept. Andreea Bănică a spus că operația trebuia să aibă loc pe data de 24 iunie, însă a fost sunată de către doctor, care a întrebat-o dacă poate veni mai devreme. Andreea Bănică a precizat la vremea respectivă că îi este frică, însă are parte de sprijinul soțului ei, Lucian Mitrea. „Deviația de sept am descoperit-o cu mult timp în urmă pentru că mi-a ieșit pe un RMN. Atunci când l-am făcut prima oară, în urmă cu vreo 5 ani de zile, mi-a ieșit această deviație și tot mi-a ieșit de fiecare dată și tot bătea la ușă. Până la urmă m-am hotărât. Mi-am spus că este cazul să respir acum la tinerețe, că la bătrânețe… Inițial trebuia să mă operez pe 24 iunie, însă m-a sunat doctorul și mi-a spus dacă pot mai devreme, pe 1 iunie. (…) Am stat de vorbă cu Lucian și mi-a zis să fac operația cât mai repede, că mă susține și e lângă mine. Mi-e frică”, a adăugat Andreea Bănică.

Citește și:
Laura Cosoi s-a pozat alăptând chiar în ziua în care alăptarea în public a devenit permisă de lege

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people