Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Prima fotografie cu cei doi împreună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Care este destinația pe care au ales-o și ce fotografii au împărtășit cu urmăritorii lor?

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Prima fotografie cu cei doi împreună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Cei doi și-au păstrat relația departe de ochii presei, însă artista a declarat cu mai multe ocazii că este fericită alături de actualul partener. 

Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au plecat într-o nouă vacanță romantică, de data asta în Grecia. În ciuda faptului că sunt discreți în ceea ce privește aparițiile publice, Tiberiu Argint a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care el și cu Andreea Bălan sunt cu spatele și se țin de mână.

Recent, Andreea Bălan a fost plecată într-o vacanță în Egipt, alături de mama și fiicele ei, Ella și Clara. Artista a povestit că Ella va merge și ea într-o vacanță cu grădinița, cât timp ea se află în Grecia. Săptămâna viitoare este ziua mea pe 23 iunie și o să plec câteva zile în Grecia, Elluța o să aibă o vacanță cu grădinița cu cercetași, am încredere în doamnele educatoare, am încredere în cei de la grădiniță. Abia aștept să plece, să se obișnuiască, să doarmă cu alți copii”, a zis Andreea Bălan la Antena Stars.

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan și Tiberiu Argint merg împreună în vacanțe. Cei doi au fost plecați în Dubai și au petrecut numai 4 zile în acea vacanță, cântăreața dezvăluind că întreaga escapadă a fost un cadou de aniversare din partea iubitului ei. El a ales Dubai, una dintre cele mai luxoase destinații ale lumii, iar cei doi s-au bucurat de momente frumoase petrecând timp la plajă, la piscină sau în restaurantele din vârful celor mai înalte clădiri ale Emiratelor.

Cântăreața a declarat că este fericită, mai cu seamă că este pentru prima dată când ajunge în Dubai. Tot de acolo Andreea Bălan și-a confirmat relația, într-o declarație făcută pentru postul de televiziune Antena Stars. „Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat.”

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși pentru prima dată împreună în vara anului 2020, în Vama Veche, de atunci existând și zvonuri cu privire la relația lor amoroasă. În luna octombrie a anului trecut, Andreea Bălan și iubitul ei au fost într-o vacanță în Lisabona, iar cu o lună înainte au plecat la un resort de lux din Bulgaria.

Citește și:
Delia, mărturisiri despre relația cu Răzvan Munteanu: „Am nevoie de cineva ca el lângă mine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people